PRbeta recap 2022

0

Hei there! Am revenit la început de an cu forțe proaspete și cu noi planuri pentru anul 2023, iar astăzi ne amintim de cele mai importante momente care ne-au marcat nouă anul care a trecut. Astfel, vă trecem prin toate evenimentele care au făcut pentru noi din 2022 un an de neuitat.

Stagiul de practică la PRbeta

Am început cu 5 stagii de practică (remote/online) pentru studenții care au dorit să descopere cum se întâmplă lucrurile în cadrul unei agenții de PR cu multă experiență și pasiune pentru domeniu. Cei care ni s-au alăturat au trecut prin câteva task-uri din munca complexă a unei agenții de comunicare: au scris articole, comunicate de presă, au creat texte pentru postări în mediul online, și-au pus creativitatea la bătaie pentru planurile editoriale pentru Social Media și multe altele.

Primăvara aceasta plănuim să facem din nou loc la noi în agenție pentru studenți, așa că fii cu ochii pe paginile noastre de Social Media pentru a nu rata o posibilă experiență care te va ajuta să descoperi în profunzime lumea PR. 

P.S: la noi pe blog găsești un articol despre rolul stagiului de practică într-o companie, aruncă o privire!

Prima conferință de presă face to face după doi ani de pandemie

În luna martie am simțit cum lucrurile revin la normal și cum cu pași mici reușim să ne întindem aripile din nou, având parte de prima conferință de presă face to face după doi ani de restricții și izolare. Făcând parte voluntar din echipa Timișoara pentru Ucraina, ne-am întâlnit cu oameni buni, instituții timișorene, ONG-uri și companii, toți fiind prezenți la acest eveniment cu scopul de a ajuta persoanele refugiate ajunse în Timișoara. 

În momentul actual comunicăm constant, aducem îmbunătățiri acestui program, echipa a crescut, gestionăm acțiuni importante pentru ucraineni, sărbătorim și ne angajăm în activități de susținere a lor și ne dorim ca această mișcare să continue cu progrese semnificative în anul 2023.

Creative Talks & Matchmaking Fair

Creative Talks & Matchmaking Fair a fost un eveniment complex, care a avut loc pe parcursul a două zile, fiind unul dintre cele de bază pentru Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. Scopul acestuia a fost de a aduce în același loc mai multe personalități în măsură să vorbească și să împărtășească experiențe despre modul în care deținerea titlului de Capitală Europeană a Culturii a influențat sectorul industriilor culturale și creative din orașele și regiunile lor.

Cu ajutorul creativității, capacității și experienței noastre organizatorice, Creative Talks & Matchmaking Fair a fost un adevărat succes.

Vara în parc

Contitech a împlinit 20 de ani în toiul verii, așa că luna iulie ne-a prins în parc, la iarbă verde și mult soare, alături de oameni frumoși. Ne-am implicat activ în pregătirea evenimentului, iar în ziua cea mare am sărbătorit alături de ei. Atmosfera a fost una de neuitat, cei prezenți s-au angajat în diferite jocuri, au imortalizat momentele importante și au luat parte la speech-ul celor mai semnificative persoane care au pus bazele unei viziuni care s-a dezvoltat până astăzi într-o afacere de succes.

Primului magazin social pentru refugiați

Tot în luna iulie am luat parte la deschiderea primului magazin social pentru refugiații de război din Ucraina. Un ajutor binevenit pentru cei care au lăsat totul în urmă, magazinul oferindu-le nu doar lucrurile necesare unui trai decent, dar devenind și un loc pentru întâlnirile sociale pentru cei care se aflau anul trecut într-o perioadă de tranziție, de la o viață normală la una de refugiat.

Arad Open Air Festival

Când spui vară, spui distracție. Așa că, nici noi nu au ratat ocazia de a dansa până dimineață vara trecută. Într-adevăr, gestionarea unui întreg festival este o muncă serioasă și am avut noroc să avem alături de noi oameni motivați, creativi, responsabili și cu multă putere de muncă. Astfel, AOA rămâne pentru noi o amintire care ne duce cu gândul la prieteni și artiști de renume cu care am avut plăcerea de a lucra. 

Proiectul ROOF

Cu siguranță ROOF a fost unul dintre proiectele cu o încărcătură emoțională mare. Suntem bucuroși că am putut comunica această mișcare, care aduce susținere celor mai puțin norocoși prin oferirea de locuințe pentru cei care nu își permit acest mic confort al unui trai decent. Alături de ONG-urile din Timișoara, acest eveniment a fost unul care a marcat anul 2022 cu multă emoție pentru noi.

3 ani de dm ambassadorship

Luna septembrie este cunoscută ca fiind cea în care sărbătorim creșterea proiectului dm ambassadorship, care s-a transformat în foarte scurt timp de la lansarea lui într-o mică familie care se susține în mediul online. Anul 2022 a adus pentru dm drogerie markt împlinirea a 3 ani de când acest program a luat naștere.

Pe parcursul anului creatorii de conținut au fost implicați în numeroase campanii pentru branduri de renume, au participat la diferite evenimente, la redeschideri și deschideri de noi drogherii și au întâmpinat noi influenceri care au intrat în acest program de-a lungul anului.

Toamna la facultate

Așa cum bine știm, toamna se întorc studenții la facultate, iar la fel am făcut și noi. Printr-o sesiune de discuții la Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara, am dezbătut câteva dintre secretele de PR, digital marketing și am dezvăluit multe alte lucruri practice, studenților care s-au arătat foarte încântați să afle cum se întâmplă lucrurile la PRbeta. 

Timișoara 2023

În ultima lună din an am fost prezenți la un eveniment festiv, organizat de Centrul de Proiecte Timișoara, unde a fost anunțat și discutat Programul Cultural pentru anul acesta, în care Timișoara este Capitală europeană a culturii. Noi ne-am ocupat de partea logistică a evenimentului, decoruri, catering și streaming online, iar acest eveniment a fost ultimul de mare angajament al anului trecut.

O nouă drogerie dm

În ultimele zile din an ne-am luat la braț și am mers să vedem cum arată noua drogerie dm din Timișoara. Am participat la redeschiderea magazinului, am vorbit cu influencerii prezenți, am făcut cumpărături, am ascultat muzică și ne-am bucurat de o experiență unică și relaxantă (a fost frumos, mai venim).

2023

Ce ne rezervă 2023 nu știm, însă noi avem deja câteva planuri conturate, dar vrem să ne lăsăm și surprinși. Suntem recunoscători pentru toate experiențele anului trecut și pășim în acest an cu încredere și mult entuziasm.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>