Încep înscrierile la Linked Culture și Conferința PRbeta 2017

0

Facem primii pași în noul an cu multă energie creativă și vești bune. 2017 aduce cu el a 7-a ediție a Conferinței PRbeta, dar și un eveniment nou-nouț, dedicat celor care sunt interesați de evenimentele culturale. În contextul în care interesul pentru cultură crește exponențial, ar trebui să crească și calitatea evenimentelor organizate. Însă, mereu este loc de mai bine.

De aceea, am decis să oferim operatorilor culturali, organizatorilor de evenimente și specialiștilor în comunicare culturală un spațiu în care pot învăța împreună, se pot cunoaște și, sperăm noi, vor începe să lucreze împreună și să creeze noi evenimente culturale. 

Linked Culture, conferința de marketing și management cultural, are loc în 16 și 17 martie 2017, la Timișoara, iar prețul unui bilet este 69 lei, pe toată durata înscrierilor. Vă puteți înscrie pe site-ul evenimentului, prbeta.ro/linkedculture, locul în care vom anunța și speakerii, programul și alte noutăți despre ce se va întâmpla la conferință.

Și deja tradiționala Conferință regională de comunicare și relații publice (pe care majoritatea o cunoașteți sub numele de Conferința PRbeta), aduce noutăți, așa cum se cade la o ediție cu număr magic. Se spune că primii șapte ani de viață ne vor caracteriza comportamentul pe viitor și că ar trebui să pornim la drum înarmați cu bun simț și responsabilitate. De aceea, în acest an, vom insista mai mult pe bunul simț în comunicare, bune practici în relații publice și cunoștințele cu care trebuie să plece la drum orice om care activează în domeniu.

Pentru că ne place să vă suprindem plăcut, lansăm înscrierile la Conferința PRbeta cu un preț special, de doar 69 lei (pentru ziua 1 a evenimentului). Prețul este valabil până în 17 februarie 2017 ș se adresează tuturor categoriilor de participanți. Mai multe detalii găsiți pe site-ul evenimentului, prbeta.ro/comunicare. Ca de fiecare dată, ne vedem pe 17 și 18 mai! 

Ambele evenimente vor avea loc pe parcursul a două zile, prima zi fiiind dedicată conferințelor, iar cea de-a doua workshop-urilor. Vom adăuga noi informații săptămânal, așa cum v-am obișnuit deja. 

Vă așteptăm cu drag!

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>