Evenimente

Toate evenimentele noastre (Conferința Regională de Comunicare, PRbeta Talks, Workshop-urile PRbeta și Timișoara Brands Tour) s-au bucurat de implicarea companiilor în buna desfășurare a activităților, acestea reunindu-se acum sub umbrela PRbeta Agency, care oferă servicii complete de relații publice și comunicare.

Conferințele PRbeta

Încă din 2011, organizăm conferințe de comunicare și relații publice. Anual, peste 200 de persoane participă la evenimentele noastre. Speakeri internaționali, subiecte de interes, specialiști în comunicare și o comunitate care crește frumos de la an la an, sunt câteva dintre motivele pentru care ar trebui să participați la conferințele organizate de noi.

Conferința PRbeta, singura Conferință Regională de Comunicare din România, se adresează atât celor care își doresc o carieră în comunicare, cât și celor care au deja experiență în domeniu. Pe parcursul celor două zile, participanții vor învăța să-și promoveze compania într-un mod eficient, ținând cont de tendințele în comunicare recomandate de specialiști.

Workshop-uri

Workshop-urile PRbeta ajută studenții să facă primii pași corecți în comunicarea online, oferindu-le posibilitatea de a învăța de la specialiști și de a pune în practică cunoștințele dobândite în cadrul unor companii care-și desfășoară activitatea în cele mai mari orașe ale țării. La Workshop-uri participă și reprezentanți ai companiilor sau agențiilor, având acces la informațiile specialiștilor în comunicare și putând observa evoluția studenților, pentru a le oferi ulterior un internship. Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Iași și Timișoara sunt orașele în care au avut loc Workshop-urile PRbeta.

PRbeta meetings

Specialiștii în comunicare și cei interesați de această activitate își dau întâlnire la PRbeta Talks, pentru a discuta, într-un mediu degajat, despre cum se face comunicarea online în cadrul companiilor mici și mari din zona de vest a țării. Studii de caz ale campaniilor online locale, reguli de bune practici în comunicare, modalitatea de promovare în mediul online a companiilor din diferite domenii de activitate, precum și alte subiecte de interes sunt dezbătute la întâlnirile PRbeta Talks.

Menu