Ce facem

Relații Publice

Folosim canalele media potrivite pentru a îmbunătăți imaginea brandului tău și pentru a-l face mai vizibil în fața publicului țintă. Comunicăm eficient cu jurnaliști, formatori de opinie și persoanele cheie care pot transmite mesajul brandului tău către publicul țintă.

Digital Marketing

Creștem vizibilitatea brandului tău în mediul online, comunicând cu publicul pe canalele pe care este prezent. Cu un buget mai mic decât cel pentru publicitatea în masă, te poți adresa oamenilor care au nevoie de produsele tale, prin reclame bine gândite și optimizate mereu.

Brand awareness

Brand awarness-ul joacă un rol decisiv în momentul în care oamenii achiziționează ceva dintr-o categorie pe care nu au mai întâlnit-o. Campaniile de brand awareness familiarizează publicul țintă cu compania ta și calitățile produselor sau serviciilor și îi determină să o păstreze în topul preferințelor atunci când are de luat o decizie.

Responsabilitate Socială

Comunitatea este extrem de importantă pentru un brand. De aceea susținerea acesteia trebuie inclusă în strategie. Companiile care sunt axate pe sustenabilitate și întrajutorare sunt mult mai plăcute de către public, astfel oferind o imagine bună și avantajoasă brandului.

Strategii de comunicare

Facem o analiză a brandului tău și a pieței, după care construim o strategie prin care îmbunătățim comunicarea dintre acesta și publicul țintă. Te ghidăm pas cu pas și dacă este nevoie, ne ocupăm noi și de implementare.

Comunicare Corporate și de Brand

Creăm strategii de comunicare și identificăm cele mai bune mijloace pentru a o implementa. Acest serviciu este important pentru mediul extern (clienți) cât și pentru mediul intern (angajați, colaboratori).

Copywriting

Fie că vrei să generezi vânzări sau să câștigi încrederea publicului tău, vei avea nevoie de conținut scris corect, care să transmită un mesaj clar și să spună povestea brandului tău. Noi creăm texte captivante și relevante, astfel încât să ai parte de rezultate.

Strategie și Comunicare de Criză

Modul de gestionare a unei situații de criză este foarte important pentru un brand și imaginea acestuia. Acest serviciu presupune un plan B indiferent de situație, un plan C pregătit din timp și un plan D pentru că niciodată nu se știe.

Media Buying

Identificăm canalele media prin care brandul tău să fie vizibil în fața publicului țintă și negociem prețul articolelor advertorial, știrilor publicitare, reclamelor radio și TV și bannerelor expuse pe diverse site-uri și alegem cele mai potrivite oferte pentru bugetul și nevoile tale.

Evenimente Online

Uneori e mai simplu să ne vedem online, fie că e vorba de întâlniri cu angajații și potențialii clienți sau evenimente dedicate publicului. Te ajutăm să îți muți evenimentele în lumea digitală, scutind astfel atât timp și cât și bani.

Campanii cu influenceri

Găsim cei mai potriviți creatori de conținut pentru brandul și evenimentul tău. În acest fel mesajele vor ajunge la comunități interesate de afacerea ta, care va deveni astfel mai vizibilă și mai de încredere.

Workshopuri și cursuri de formare

Organizăm internshipuri, workshopuri dedicate studenților, programe de voluntariat sau cursuri de formare pentru departamentele de comunicare din diverse instituții și companii.

Menu