Cum a fost la PRbeta Talks şi la ce să vă mai aşteptaţi în continuare

0

Joi a avut loc evenimentul PRbeta Talks, în Timişoara, la Jazzissimo Lounge. De atât de mult timp mă uitam cu entuziasm la evenimentele şi conferinţele organizate în alte oraşe şi încă nu-mi vine să cred că şi Timişoara are aşa întruniri frumoase de comunicare, care se bucură de un foarte mare succes.

La eveniment s-au prezentat peste 60 de participanţi, dintre care 75% au fost reprezentanţi ai companiilor din Timişoara şi restul freelanceri şi studenţi entuziaşti. Au fost prezenţi patru speakeri, care au vorbit despre componenta de comunicare din compania lor:

  • Alina Alexandra Ghenciu – project coordinator la FoodCrew;
  • Alexandra Palconi – communication manager la Sinpro;
  • Romina Faur – project manager la Verde pentru Biciclete;
  • Cristina Puţan – fondator PRbeta.

Am avut sesiuni mai lungi de networking pentru a ne cunoaşte mai bine colegii de breaslă şi am discutat despre strategii de comunicare atât în online, cât şi în offline, într-un mediu relaxat, la o cafea. Pozele de la evenimente le veţi găsi pe pagina de Facebook PRbeta. Partenerii acestei ediții au fost: SinproFoodCrew și Romtelecom.

Următorul PRbeta Talks va avea loc în iunie, dar până atunci vă aşteptăm şi la conferinţa PRbeta, pe 16 şi 17 mai, la Hotel Timişoara. Evenimentul va avea o zi de conferinţă şi o zi de workshop-uri pentru companii.  Înscrieţi-vă AICI şi grăbiţi-vă să prindeţi bilet la eveniment! Avem reduceri pentru companii şi studenţi.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>