Adina

Adina este Prof. Dr. în cadrul Facultății de Științe ale Comunicării, Universitatea Politehnica Timișoara. E pasionată de noile metode de comunicare și se implică activ în dezvoltarea profesională a studenților.

Alexandra

Alexandra este absolventă a Facultăţii de Jurnalism, Comunicare şi Limbi Moderne din cadrul Universităţii Tibiscus din Timişoara. E pasionată de PR, marketing şi scrie cu drag pe blogul personal. Timpul liber şi-l petrece călătorind şi descoperind locuri pline de magie, cu poveşti pe măsură.

Alina

Alina este licențiată în Științele Comunicării, specializarea Comunicare și Relații Publice. În prezent este studentă la master, secția Publicitate și promovarea vânzărilor. Pasiunile ei cele mai mari sunt fotografia și călătoritul, cea din urmă “acutizându-se” tot mai mult și tot mai tare în ultimii ani.

Ana Ursu

A început să citească la vârsta de 3 ani, perioadă în care a început și să scrie – pe propriile picioare, pe pereții casei, peste tot. Cărțile și revistele i-au fost cei mai buni prieteni în copilărie, așa că viitorul i-a fost oarecum conturat încă din primii ani de viață. A descoperit pasiunea pentru scris în timp ce făcea temele prietenilor, iar cea pentru comunicare s-a dezvoltat mai târziu, în timpul facultății, lin și fără să-și dea seama. Crede că este unul dintre acei oameni extrem de norocoși pe care pasiunea i-a găsit, mai degrabă decât au căutat-o ei. E îndrăgostită iremediabil de munte, crede în frumusețea lucrurilor simple și bine făcute.

Cristina

Organizator de evenimente încă de la 16 ani. A scris primele texte pentru alții în timpul școlii generale, când făcea temele colegilor în schimbul unor batoane de ciocolată. Crede în cafea, în voluntariat și în puterea tinerilor de a schimba lumea cu visele și entuziasmul lor. Se implică în comunitate și își dorește să contribuie cât mai mult la dezvoltarea acesteia. A început să facă PR în 2005 și a fost freelancer timp de mai bine de cinci ani.

Doris

Doris este studentă în anul III la Comunicare și Relații Publice, la Universitatea Politehnica din Timișoara și se descrie ca fiind o fire curioasă, entuziastă și descurcăreață. Îi plac oamenii, îi place să vorbească (chiar și în public), îi place să aibă mereu ceva de făcut și îi place PR-ul, pentru că, spune ea, le îmbină pe toate.

Guest Post

Dacă vrei să scrii pe blogul PRbeta, trimite-ne un e-mail la contact@prbeta.ro!

Ioana

Ioana este absolventă a a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Vest din Timișoara, iar în prezent urmează un master în Managementul resurselor umane. E atrasă de branding și organizare de evenimente, iar în timpul liber îi place să călătorească.

Laura

Laura este masterandă la Universitatea ”Politehnica” din Timișoara, Facultatea de Științe ale Comunicării. Este membră AIESEC Timișoara de aproape 2 ani și spune că experiențele din această organizație i-au deschis ochii asupra ceea ce poate și vrea să facă, mai exact, comunicare. În prezent, Laura lucrează ca PR Specialist la 123ContactForm.

Marga

Marga este Specialist în Științele Comunicării și spune despre ea că a găsit în branding calea de mijloc între comunicare și design, cele două pasiuni ale ei. În prezent, Marga este Content Manager la GBWEB Invest.

Oltea

Blogger din 2008, om de vânzări de când se ştie. Pasionată de film, teatru, dans şi ţara în care trăieşte, Oltea vrea o Românie mai bună, în care oamenii să se simtă în siguranţă şi să-şi dorească să-şi crească aici copiii. Face PR din 2010 şi crede că nicio meserie nu e prea greu de învăţat dacă vrei cu adevărat.

Poliana

Poliana este studentă în anul al III-lea la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, specializarea Publicitate, din cadrul SNSPA București. În prezent lucrează calitate de Digital Marketing Specialist la agenția Dolphin Business Management. De asemenea, Poliana este Social Media Specialist în comunitatea Let’s Do It, Romania! și membru în proiectele „Școala mea Verde” și „Ziua Curățeniei Naționale”.

Roxana

Roxana este licențiată în Relații Publice, spune că foarte mândră că e timișoreancă și că iubește online-ul mai mult ca orice. În prezent lucrează ca freelancer în PR online şi social media. Visul ei este să devină un om de PR de succes şi să-și deschidă propria agenţie.

Roxana

Roxana s-a îndrăgostit de scris și citit din primele ore de literatură universală din liceu, cu toate că spre latura umană a împins-o inițial dorința de a evita matematica. A studiat jurnalismul, pentru că adoră oamenii, dar și poveștile din spatele lor. Pe băncile facultății și la Workshop-urile PRbeta a descoperit însă o sete tot mai mare de a studia mai intens o latură conexă a jurnalismului, comunicarea.

Tudor

Tudor este student în anul III la Facultatea de Relaţii Publice şi Comunicare din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Este pasionat de PR online, comunicare de criză şi corporate PR. În timpul liber citeşte foarte mult şi se documentează despre arhitectura interbelică şi poveştile acelor vremuri.