Internship de toamnă la PRbeta Agency

0

V-am obișnuit cu internship-ul din fiecare primăvară și știm că mulți dintre voi îl așteptați deja și v-ați pregătit CV-urile și lista de motive pentru care vă doriți să participați la el. Ne-ați scris că nu mai aveți răbdare până anul viitor. Așadar, am decis să vă oferim și un internship de toamnă.

Timp de trei luni, începând cu 20 octombrie, aveți ocazia să experimentați viața într-o agenție de PR, puteți interacționa cu brandurile locale, instituțiile și organizatorii de evenimente culturale. De asemenea, veți învăța cum se comunică cu presa și bloggerii, cum se scrie corect un comunicat de presă și câtă atenție necesită fiecare strategie de comunicare. Și, desigur, veți avea ocazia să vă implicați în organizarea evenimentelor pe care le organizăm în cadrul agenției.

Internship-urile noastre reprezintă liantul dintre voi și companiile care angajează tineri pasionați de comunicare. După terminarea internship-ului vă vom îndruma spre cele mai potrivite job-uri din domeniu, în companii care își desfășoară activitatea în Timișoara. Până în prezent, peste 80% dintre cei care au participat la un internship în cadrul agenției noastre sunt angajați pe poziții de responsabil marketing sau PR.

Așa că, dacă:

  • Știți că Facebook înseamnă mai mult decât Like și Share
  • Înțelegeți cum funcționează noile medii de comunicare
  • Stăpâniți foarte bine gramatica limbii române
  • Citiți bloguri și site-uri din domeniu, dar nu numai (dacă și scrieți, este și mai bine)
  • Căutați resurse pentru dezvoltarea voastră,

trimiteți-ne un C.V. și un motiv pentru care vă doriți un internship la PRbeta Agency până în 15 Octombrie 2015, la contact@prbeta.ro.

Tags: , , , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>