Conferința PRbeta 2017. Etică și bun simț în PR.

0

 

Avem bucuria de a vă anunța că ediția aniversară a Conferinței PRbeta se apropie cu pași repezi. Conferința va avea loc între 17 și 18 mai, la Casa Adam Muller Guttenburunn din Timișoara și este o ediție deosebit de specială pentru noi, întrucât vom aniversa al șaptelea an în care avem ocazia de a susține și de a aduna, din nou, în jurul nostru, oameni pasionați de comunicare, fie consacrați deja în acest domeniu, fie aflați încă la început de drum. Tema evenimentului din acest an este Etica și bunul simț, cu  accente pe bune practici și cunoștințe esențiale celor care vor să își îmbunătățească abilitățile de comunicare.

Evenimentul păstrează structura deja cunoscută. Mai exact, în prima zi care va fi dedicată Conferinței, vor vorbi În prima zi a evenimentul vor vorbi Mirela Pitu (Pi2 PR), Matei Psatta (Vola.ro), Andrei Cismaru (BeanZ Café), Tudor Galoș (Microsoft România), Monica Jitariuc (MSLGROUP The Practice), Crenguța Roșu (DC Communication), Alex Ciucă (Superior Media), pe lângă alți specialiști de top a căror participare o vom anunța în săptămânile care urmează. despre etica în mass media și ne vor împărtăși poveștile proprii despre bunele practici în PR și despre comunicarea de brand.

afiș speakeri 2017 - 1

Etica și bunul simț sunt elemente de bază ale practicii comunicării, a căror valoare este adesea umbrită de alte instrumente necesare implemetării acesteia. Valorile și principiile noastre reprezintă busola care ne ghidează acțiunile pe drumul professional și descriu modul în care ne comportăm în relația cu clienții, publicul, partenerii și colegii noștri. Conduita și eticheta reprezintă fundația pe care se clădește relația comunicatorilor cu media, clienții și publicul țintă. Astfel, Conferința PRbeta 2017 pune accent pe etica și bunul simț în comunicare, urmând ca specialiștii în domeniu să prezinte participanților exemple de bune practici, modalități de evitare a comportamentelor care pot afecta imaginea companiei, dar și metode de comunicare cu brandurile, în așa fel încât să le fie împlinite nevoile.

Dacă doriți să participați la Conferința PRbeta, puteți achiziționa bilete la prețul de 149 lei. Acesta include: accesul la toate prezentările din prima zi a evenimentului, micul dejun, pauzele de cafea, prânzul, materialele prezentate în cadrul primei zile ― în format digital și, bineînțeles, accesul la afterparty! Pentru că susținem educația tinerilor, studenții beneficiază de un discount de 50% la achiziționarea biletelor pentru conferință, iar dacă o companie își va înscrie mai mult de trei participanți, aceeștia vor beneficia de 15%.

Taxa de înscriere NU include accesul la workshop-urile desfășurate în a doua zi a evenimentului. Taxa de participare la workshop are prețul fix de 99 lei/buc, capacitatea lor fiind limitată la 20 de locuri. Înscrierile se fac online, pe site-ul http://prbeta.ro/comunicare/inscrieri/

Parteneri: Danone, Microsoft România, Aqua Carpatica, Sâmburești, Fornetti.

Parteneri de ospitalitate: BeanZ Café.

Parteneri media: IQads, Smark, 24 FUN, Radio Impuls, TION.ro, Alt Radio.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag la Conferința PRbeta 2017!

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>