Start înscrieri la cea de-a șasea ediție a Conferinței PRbeta

0

Cu bucurie vă anunțăm că au început înscrierile la cea de-a șasea ediție a Conferinței PRbeta, care se va desfășura pe 11 și 12 mai 2016, la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran” a Universității de Vest din Timișoara. Fie că aveți deja experiență în comunicare, fie că vă doriți o carieră în domeniu, conferința este locul în care veți învăța cum să vă promovați compania sau evenimentele într-un mod eficient, ținând cont de tendințele în comunicare recomandate de specialiștii în domeniu.

conferința-prbeta-2016-earlybird

Evenimentul păstrează aceeași structură de până acum, prima zi fiind dedicată conferinței (11 mai), iar a doua zi workshop-urilor (12 mai). Câțiva dintre invitații acestei ediții sunt: Cătălin Anchidin (consultant PR și marketing în industrii creative), Ovidiu Eftimie (redactor coordonator Times New Roman), Monica Jitariuc (Managing Director MSLGROUP The Practice), Cristian Lupșa (redactor Șef Decât o Revistă), Vlad Tăușance (Artistic Director la Fundația Baia Mare 2021) și Cristian Radu ( director executiv al Festivalului Internațional de Teatru Sibiu) și Cristian Manafu (Managing Partner la Evensys, owner The Connector Agency).

A doua zi a evenimentului include 6 workshop-uri specializate, susținute de persoane reprezentative în industria comunicării. Poți deja să te înscrii la workshop-urile: PR clasic în comunicarea modernă” susținut de Oana Bulexa (Managing Director MSLGROUP The Practice), „Social Media”, susținut de Alex Ciucă (Managing Partner Superior Media), „Comunicare de brand și produs” susținut de Claudia Tocilă (Online Communication Manager la Vlavis Holding) șiComunicarea evenimentelor culturale”, susținut de Oltea Zambori (Managing Partner PRbeta).

Conferința PRbeta 2016 pune accent pe tendințele din domeniul comunicării și le anticipează evoluția, urmând ca specialiștii în PR și comunicare să prezinte timișorenilor exemple concrete și relevante privind noile direcții și posibile strategii aplicabile pieței din România. Conferința oferă acces la informații referitoare la PR și comunicare și explorează teme actuale din marketing. De asemenea, analizează cele mai bune practici din comunicarea evenimentelor culturale.

Dacă doriți să participați la Conferinţa PRbeta, puteți achiziționa bilete cu preț redus (discount de 25%), până în data de 1 aprilie 2016. Prețul redus al unui bilet pentru prima zi a evenimentului este de 173 lei , iar workshop-urile au un preț fix de 99 lei. Pentru a susține educația tinerilor, studenții beneficiază de un discount de 50% la achiziționarea biletelor pentru conferință. Înscrierile se fac online, pe site-ul www.prbeta.ro/conferences

Parteneri media: IQads, Smark, 24 FUN, PR România, Marketing 2.0, Romanian Copywritter, Business News, TION.ro și Agenda.ro.

 Acestea fiind spuse, vă aşteptăm cu drag la Conferinţa PRbeta 2016!

 

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>