Acum 9 ani, când am pus bazele Conferinței PRbeta, am avut o motivație simplă: ne-am dorit să aducem ceva în plus în domeniul relațiilor publice și să creștem împreună calitatea pieței din vestul țării. În timp, am pus bazele unui spațiu viu, dedicat tuturor celor care vor să învețe mai multe despre comunicare, un loc în care relațiile publice, marketingul și publicitatea se întâlnesc și discută deschis.

Am format în jurul evenimentului o întreagă comunitate de oameni care, la fel ca noi, cred că învățând și lucrând împreună putem îmbunătăți atât serviciile pe care le oferim, cât și modul în care comunicăm unii cu alții. În acest an, Conferința PRbeta este despre oameni și puterea noastră creativă//de a lucra împreună//de a colabora//de a crește. Transmitem mesajul nostru în toate cuvintele, așa cum poate am simțit mereu: PRbeta 2019 – POWER of the PEOPLE!

De ce să participi?

  • Descoperi cum să comunici eficient produsele și serviciile tale

  • Studiezi metode de promovare potrivite pentru business-ul tău

  • Afli cum poți crea o comunitate în jurul produsului pe care l-ai creat

  • Asculți poveștile de succes spuse de specialiștii în relații publice

  • Cunoști oameni ca tine și persoane care te pot ajuta să ai rezultate mai bune

  • Înveți cum să comunici de la oameni pentru oameni

  • Înțelegi cum realizezi strategii de marketing care dau rezultate

  • Iei pulsul pieței din zona de vest a țării

Speakeri

Florina Iordache
OM la MagiCAMP

La Conferința PRbeta vine pentru a spune povestea unui scaun. În noiembrie 2017, pe scaun au stat 636 de oameni timp de 23 de zile. Alături de ei stau și acum zeci de mii de donatori în fiecare lună. Împreună construiesc și susțin, în 8 orașe, Rețeaua MagicHOME – Refugiul Părinților copiilor bolnavi de cancer.

Mihai Zânt
Manager RO-WIN

Antreprenor, trainer și voluntar în educație. De peste 10 ani, conduce echipe și comunități. Creează organizații care învață și care comunică axat pe valori. Construiește experiențe de învățare pentru corporații utilizând sisteme de practică integrate. În ultimul an, a condus un incubator de afaceri care a finanțat 36 de business-uri deschise de români din Diaspora cu câte 35.000 EUR.

Oana Coșman
Editor la Start-up.ro

Editor la start-up.ro și project manager în cadrul platformei BizTool.ro. Jurnalist cu o experiență de peste 12 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), având o pasiune pentru cybersecurity și fonduri de investiții. Oana scrie despre start-up-uri, programe de finanțare și tech și descoperă poveștile antreprenorilor talentați din întreaga lume.

Alex Ciucă
Owner la Superior Media

Se implică în mai multe proiecte web şi a fost parte din echipa de PR a Festivalului Ideo Ideis. Este autorul Digital Recap, un raport al pieţei de digital din România, publicat anual începând cu 2012. Scrie, din 2007, pe Hoinaru.ro despre comunicare şi online,
Din 2019, este şi realizatorul emisiunii „Primii trei ani” de la radio-ul online Urban Sunsets.

Mircea Căpățînă
Cofondator Smart Bill

A ales calea antreprenoriatului în urmă cu 12 ani. A pornit de la zero, împreună cu partenerii și prietenii săi, Ioana și Radu Hasan, pentru a construi ceea ce reprezintă astăzi o companie cu peste 45 de angajați si peste 55.000 de clienți, care a beneficiat de încrederea a două fonduri importante de investiții. Cu experiență vastă în mediul de business din România, Mircea își dorește să evolueze în permanență și să influențeze pozitiv, prin ceea ce face, dinamica antreprenoriatului românesc.

Alexandru Negrea
Fondator  Social Smarts

Fondatorul Social Smarts, companie de cursuri și consultanță pe teme de marketing și comunicare în social media, cu peste 1400 de absolvenți în prezent și un premiu de excelență pentru educație în marcom din partea IAA România. La conferința PRbeta ne va povesti câte ceva despre newsletter-ul pe Whatsapp și cum putem să folosim canale de comunicare diferite pentru a ajunge la clienții noștri. 

În curând, vom anunța și alți speakeri ai evenimentului.

Înscriere

Taxa de participare pentru prima zi a conferinței PRbeta este de 149 lei. Aceasta include: accesul la toate prezentările din prima zi a evenimentului, micul dejun, pauzele de cafea, prânzul, materialele prezentate în cadrul primei zile  – în format digital, acces la after party.

Pentru că susţinem educația, studenții beneficiează de o reducere de 50% din valoarea biletului pentru prima zi a evenimentului.

Ia-ți biletul Early Bird, pentru prima zi a conferinței PRbeta, cu 99 lei!

Înscrie-te!

De la aeroport, poți ajunge cu taxiul sau cu Expresul 4. Câteva dintre companiile de taxi pe care le recomandăm sunt: Tudo Taxi (0256 945), Radio Taxi (0256 940) și Fan Taxi (0256 944).

De la gară, poți ajunge  cu mijloacele de transport în comun (troleibuz-ul 14): preț bilet: 2 lei. De asemenea, poți face o plimbare de maximum 15 minute până la clădirea Incuboxx.

Contact

PRbeta Agency
Str. Oituz, nr. 5
Timișoara
+40753 450 239
contact@PRbeta.ro