PRbeta Talks, ediţia a 5-a: sportul şi nutriţia în comunicarea online

0

UPDATE: Înscrierile la eveniment au fost închise. Vă mulţumim!

În 29 aprilie, de la 0ra 19:00, În Jazzissimo Lounge are loc a 5-a ediţie a PRbeta Talks, un eveniment dedicat comunităţii specialiştilor în comunicare şi marketing din Timişoara. 

Afis Talks Aprilie

Speakerii acestei ediţii sunt Alexandra Ştefan, PR Manager la SmartFit Studio, Caius Merşa, Co-owner Suppa BarFranciska Chirilă, Responsabil PR la Life Care şi Dalibor Vasiljevic, Fondator Rainfall. Tema principală a evenimentului va fi: Sportul şi nutriţia în comunicarea online.

Ca de fiecare dată, accesul la eveniment este gratuit și se face pe bază de înscriere. Persoanele care doresc să participe se pot înscrie pe site-ul evenimentului, www.PRbeta.ro/meetings, în limita a 70 de locuri disponibile.

Vă aşteptăm cu drag la PRbeta Talks, ediţia a 5-a!

A cincea ediție a PRbeta Talks este un eveniment organizat de PRbeta Agency, cu susținerea Life Care. Partener: Autonom Rent A Car. Parteneri media: CTRL-D și 24FUN.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>