PRbeta Talks la a patra ediţie: ce şi cum comunicăm cu clienţii?

0

UPDATE: Înscrierile pentru această ediţie de PRbeta Talks au fost închise. Vă aşteptăm la eveniment!

Pe 27 februarie, de la ora 19:00, în Jazzissimo Lounge va avea loc a patra ediţie a PRbeta Talks, eveniment dedicat comunității specialiștilor în comunicare și marketing din Timișoara.

PRbeta Talks, editia a 4 a

Reprezentanți ai companiilor timișorene, specialiști în comunicare și marketing, freelanceri și studenți se întâlnesc la PRbeta Talks pentru a discuta ultimele noutăți din domeniu, metode inovative de a comunica un brand, modul în care putem implica clienții în comunicare și tehnici de copywriting utile celor care comunică în scris. În cadrul acestei ediții vor vorbi Corina Săftescu, Editor-in-Chief la Revista CTRL-D, Doris Bociort, Public Relations Manager la Fornetti România, și Alexandru Bleau, Marketing and Community Manager la moWOW. Tema principală de discuţie va fi: Ce şi cum comunicăm cu clienţii?

Accesul la eveniment este gratuit și se face pe bază de înscriere. Persoanele care doresc să participe se pot înscrie pe site-ul evenimentului, www.PRbeta.ro/meetings, în limita a 70 de locuri disponibile.

Vă aşteptăm cu drag la PRbeta Talks, ediţia a patra!

A patra ediție a PRbeta Talks este un eveniment organizat de PRbeta Agency, cu susținerea Fornetti România. Parteneri media: CTRL-D și 24FUN.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>