We’re open!

11

Unii spun că ăsta era pasul firesc. Alții spun că ne-am legat la cap fără să ne doară. Cert e că am trecut într-o nouă etapă a dezvoltării noastre și ne-am transformat. PRbeta a devenit PRbeta, The Agency.

Launch Print_digital

Am început cu un eveniment în care noi credeam foarte tare, însă nu aveam nici cea mai vagă idee ce o să se întâmple mai departe. Când am anunțat conferința, nu aveam niciun ban s-o facem, efectiv. Am primit atunci ajutor din toate părțile, au fost cel puțin cinci oameni, pe lângă noi, care au muncit zi și noapte ca noi să avem logo, site, design și altele necesare pentru a ieși în lume. Conferința PRbeta din 2011 a fost un eveniment care ne-a umplut inima de bucurie și ne-a lăsat cu o gaură imensă în buzunar.

N-am renunțat, deși era cât p-aci să se întâmple. Eram aceleași idealiste, nimic nu se schimbase. Ne-am promis că o să facem tot posibilul să avem și o a doua ediție și așa s-a întâmplat. În 2012 am avut un feedback și mai bun decât la prima ediție, iar gaura din buget era puțin mai mică. Însă bucuria cu care oamenii ne felicitau, nevoia de educație pe care o simțeam în piață ne-a motivat să continuăm.

Alături de noi au venit alți oameni. De la companiile cu care lucram, deja, de trei ani, până la companii cu care nu mai lucraserăm, de la oameni simpli care-și ofereau ajutorul din senin, toți au venit în sprijinul nostru, să facem împreună un lucru bun pentru Timișoara, pentru educația tinerilor și a oamenilor din companii care își doresc să facă lucrurile să funcționeze în firma lor. Am extins evenimentele și ne-am concentrat pe ceea ce lipsește: o școală de PR și comunicare. Am pus umărul la dezvoltarea pieței din zona de vest, am consiliat companii sau freelanceri, am pus prima cărămida la bazele unei comunități. Am primit voluntari alături de noi, i-am ghidat și ne-am bucurat de sprijinul lor necondiționat, venit din dragoste pentru meserie.

A fost greu. Încă mai este. Dar, după trei ani în care am muncit pe brânci, după zeci de nopți nedormite și sute de ore petrecute pe drumuri, suntem gata să trecem la nivelul următor. Ne e teamă, da, dar știm că putem să fim agenția care va înțelege foarte bine nevoile clienților care-i trec pragul. Am învățat mult și încă mai învățăm. Printre serviciile noastre amintim: managementul evenimentelor culturale, managementul evenimentelor business, campanii lansare de produs, managementul situațiilor de criză de imagine, creșterea vizibilității online, copywriting, media relations (include și bloggers relations), comunicare corporate și de brand. Avem deja în derulare colaborări frumoase și urmează altele.

Nu renunțăm la evenimentele noastre, ba chiar le vom dezvolta și extinde, educația rămâne principala noastră preocupare. Până la urmă, acesta este motivul pentru care am început, în care credem, și datorită căruia nu vom ști niciodată cum e să fii învins.

Nici de această dată nu suntem singure. Alături de mine și Cristina a venit (ca investitor și Business Advisor) Ștefan Szakal, fondator al X3, [e-spres-oh] și Ctrl-D, un om care ne-a certat și lăudat în egală măsură de-a lungul acestor ani. A fost mereu sfătuitorul nostru din umbră, omul ale cărui opinii au cântărit mult în luarea unor decizii. Din fericire pentru noi, s-a hotărât să investească în PRbeta și să ne ofere suportul financiar de care aveam nevoie ca să începem munca în liniște.

Tot lângă noi e și Alexandra Palconi, ca Project Manager, un om cu care am început să lucrăm punctual, pe proiect, de aproape doi ani. Ne cunoaștem bine deja și știm că se potrivește perfect în echipă, înțelege și aplică principiile noastre, care sunt și ale ei în egală măsură.

Suntem Agenția Timișoarei. Suntem PRbeta. Am deschis!

  1. Monica Sibişteanu

    BRAVO! și felicitări! Drumul pe care v-ați aventurat este unul foarte frumos, pentru că este drumul care vă place. Va fi greu, cu siguranță, dar pasiunea pe care o depuneți și conștiinciozitatea cu care tratați fiecare caz/client/situație vă va ajuta să treceți peste greutăți!
    Mult succes! 🙂

    Reply
  2. Mediator

    Cum ar putea cineva sa spuna ca evolutia este neprielnica sau inoportuna ? Felicitari pentru tot ce faceti !

    Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>