PRbeta Talks, ediția a treia

1

Cele două luni au trecut cu repeziciune și iată-ne în fața celei de-a treia ediții PRbeta Talks powered by SinPRO,  ediție ce va avea loc joi, 20 iunie 2013, începând cu ore 19:00, în Jazzissimo.

De data aceasta te provocăm la o discuție despre modalitățile prin care te poți promova singur în rețele de socializare, în cazul în care ești freelancer sau ai o companie mică, fără buget de promovare. Ne vor împărtăși din experiențele lor Oltea Zambori, co-fondator PRbeta, Alexandra Palconi, communication manager la SinPRO, Gio Epure, handmade artist, dar și un invitat surpriză.

Edița a doua PRbeta Talks a fost un real succes, participînd peste 60 de persoane, dintre care 75% au fost reprezentanți au companiilor din Timișoara, iar 25% freelanceri și studenți pasionați de campanii și strategii de comunicare.

Pentru a putea participa, tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de înscriere, iar de restul de ocupăm noi.

PRbeta Talks 3 este ultima ediție înainte de vacanța de vară, așa că vă așteptăm cu drag la o ultimă ceașcă de comunicare și vă promitem ca ne întoarcem din toamnă cu forțe proaspete. Mai multe detalii pe talks.prbeta.ro.

Partenerii acestei ediții sunt: SinPRO și Romtelecom.

  1. Oansa

    Hihi, eu vreau sa vin. Daca am trimis formularul sa ma astept sa primesc o confirmare sau sa ma prezint pur si simplu?

    Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>