Cum vă puteți înscrie la PRbeta

0

Pregătirile pentru conferința PRbeta sunt în plină desfășurare. Deja ați văzut lista de speakeri, în curând publicăm și programul evenimentului. De azi într-o săptămână, adică din 28 martie, vă puteți și înscrie la conferință. Între timp, vă spunem câteva detalii despre înscrieri și modul în care puteți participa.

PRbeta este o conferință de o zi, la care veți afla lucruri esențiale despre o bună comunicare între repezentanții companiilor sau ai instituțiilor publice, bloggeri și jurnaliști. Speakerii vor vorbi despre campanii de comunicare online care au avut succes anul trecut, metode de a monitoriza campaniile, comunicare corectă în online, categorii de bloggeri care se implică în promovarea online a diverselor produse, interacțiunea PR-ului cu presa și altele. Am dedicat un spațiu special pentru întrebări și dezbateri pe diverse teme, pentru a vă oferi oportunitatea de a primi răspunsuri la întrebările pe care le aveți cu privire la comunicarea online, chiar dacă nu se regăsesc în temele abordate de speakeri.

Înscrierile încep din data de 28 martie. În perioada 28 martie – 10 aprilie beneficiați de pachetul Early Bird. Costul unui bilet va fi de 120 lei, iar plata se va face online, direct de pe pagina de înscrieri. Din 11 aprilie, până în 11 mai (la ora 15:00) înscrierile costă 150 lei. Dacă la conferință doresc să participe mai mult de trei persoane din compania dumneavoastră, veți primi un discount de 10% din prețul total al biletelor. Nu în ultimul rând, pentru că ne dorim ca studenții să fie prezenți și ei la conferință, am pregătit 40 de bilete la un preț special, de 75 lei, dedicat în exclusivitate lor.

Între timp ne puteți susține pe blog folosind unul dintre widget-uri. Noutăți vom scrie pe Twitter, aici pe blog, pe pagina noastră de Facebook și în newsletter-ul săptămânal. Ne vedem la PRbeta, în 12 mai, la Hotel Timișoara!

 

Tags: , , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>