PRbeta Talks, ediția a doua

1

Primăvara  este un anotimp al florilor și al evenimentelor în Timișoara. Dacă ești pasionat de comunicare, nu trebuie să lipsești la cea de-a doua ediție a PRbeta Talks powered by Sinpro, care are loc pe 18 aprilie, de la ora 19, la Jazzissimo.

Scopul evenimentului este să purtăm discuții despre campanii și strategii de comunicare într-un mediu relaxat. În această ediție vor vorbi Alina Alexandra Ghenciu – project coordinator la FoodCrew, Alexandra Palconi – communication manager la Sinpro iar restul speakerilor surpriză îi vom anunța pe parcurs.

Prima ediție a PRbeta Talks a avut loc în luna martie și s-a bucurat de mult succes. Au fost prezenți peste 70 de participanți, care au discutat despre comunicarea de brand, cum se comunică în companiile din Timișoara, strategii pentru online și studii de caz prezentate de speakeri. Mai multe poze de la primul eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

190298_572594546084301_1391930581_n

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa este să completați formularul de înscriere AICI și noi dăm cafeaua. Acesta este un prilej extraordinar de a socializa cu alți specialiști în comunicare din Timișoara și reprezentanți ai companiilor. Mai multe detalii pe talks.prbeta.ro. Vă așteptăm!

Partenerii acestei ediții sunt: SinproFoodCrew și Romtelecom.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>