Un motiv în plus să vii la PRbeta

1

Ca participant la PRbeta beneficiezi de 20% discount la serviciile Status Pimp, prima și singura rețea de publicitate pe statusuri de Yahoo Messenger din lume.

Compania ta are mereu nevoie de recomandări. Conform statisticilor despre încrederea pe care o au consumatorii în produse și servicii noi, recomandările venite din partea prietenilor sunt pe primul loc. Prin Status Pimp ajungi direct în statusul de messenger al pimperilor și mesajul tău este văzut de toți prietenii pe care ei îi au în listă. E o metodă de promovare mai eficientă decât afișarea de bannere online, pentru că are o notă mult mai personală. În plus, piața e deja saturată de promovare prin bannere online, așa că Status Pimp este exact acea gură de aer proaspăt de care avem toți nevoie.

Rețeaua de pimperi are acoperire națională, fiind potrivită pentru promovarea produselor și serviciilor companiei tale, indiferent de orașul în care vrei să ajungă mesajul pe care îl transmiți. E foarte utilă și pentru campanii de awareness sau pentru a promova diverse tipuri de evenimente.

Poți afla mai multe despre Status Pimp de pe site-ul lor: www.statuspimp.com

 

 

Tags: , ,

  1. adleras

    Sunt satul sa vad peste tot Status Pimp mai ales ca nu mi se pare ca merita nici pe departe atentia care i se da. Bine macar ca nu vine nimeni sa ne vorbeasca despre Status Pimp.

    Sper ca Stefan va avea un prezentare in care nu va promova un produs.. sau cel putin nu Status Pimp.

    Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>