Au început înscrierile la a doua ediție PRbeta

0

De azi, 22 martie 2012, anunțăm deschis sezonul la vânat de bilete pentru a doua ediție a PRbeta. Primele două săptămâni (adică până în 4 aprilie), toți cei care achiziționează bilete beneficiază de un discount de 30%.

Această ediție a PRbeta se adresează în special companiilor (multinaționale, IMM-uri sau one man show) care doresc să afle mai multe despre comunicarea online, cum pot să își ducă brandul din offline în online, beneficiile Social Media, metode corecte de a comunica un brand în online, metode de monitorizare ale activității, cele mai bune campanii ale anului trecut și alte subiecte conexe. De asemenea, așteptăm reprezentanți ai agențiilor de comunicare, freelanceri din domeniu și studenți interesați de subiect.

Pentru că ne dorim să aducem mereu ceva nou, cât mai aproape de nevoile pieței regionale, și în aceast an aducem speakeri de calitate. Puteți vizita pagina de speakeri pentru detalii. În fiecare săptămână vom anunța câte un speaker nou, așa că fiți cu ochii pe noi. Avem și un speakeri internațional, Clarence Ceniza, om de comunicare, cu experiență vastă în lucrul cu branduri de renume.

Evenimentul are loc, așa cum v-am obișnuit, la Timișoara, în data de 3 mai, la Hotel Timișoara. Vă așteptăm!

Tags: ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>