Hostel Costel susține PRbeta

1

Conferința PRbeta este un eveniment important pentru Timișoara și faptul că evenimentul atrage un număr destul de mare de persoane din afara orașului nu a rămas neremarcat. Hostel Costel, pe care vă invităm să-l vizitați oricând dacă sunteți în căutare de nou, boem și multiculturalitate, a decis să susțină PRbeta oferind un discount generos celor care aleg să se cazeze la ei.

Mai exact, oferta lor sună cam așa: toți participanții la PRbeta (fie ei persoane fizice, reprezentanți ai companiilor sau studenți) care doresc să se cazeze în timpul evenimentului la Hostel Costel beneficiază de un mega discount. Un pat costă doar 7 euro/noapte. Oferta este valabilă pentru nopțile de 2 și 3 mai 2012 și puteți să vă cazați pentru o noapte sau pentru amandouă. Noi vă recomandăm să nu plecați imediat după conferință, pentru că în seara de 3 mai vă așteaptă un after party de proporții pe care nu vreți să-l ratați.

Câteva detalii despre cum arată Hostel Costel și cam ce vă poate oferi găsiți pe site-ul lor, pe Facebook sau dând un Google Serach, că au scris mai mulți oameni despre ei, ținând cont de minunatele lor servicii. Noi vă spunem doar că nu o dată ne-au fost gazde nouă și prietenilor noștri de prin alte țări și că mereu am plecat de la ei cu drag și cu promisiunea că ne vom întoarce și îi vom recomanda tuturor celor care caută cazare în Timișoara.

 

 

Tags: , , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>