Bogdana Butnar și Ștefan Szakal – speakeri la PRbeta

0

Venim cu noutăți despre speakerii PRbeta. După cum știți deja, cei care vor vorbi la această conferință sunt profesioniști în comunicare, bloggeri și jurnaliști care activează în online de mai mult timp. Lista completă a speakerilor o aveți aici.

Azi anunțăm cu mândrie și entuziasm doi speakeri surpriză. Este vorba despre Bogdana Butnar și Ștefan Szakal.

Bogdana Butnar este consultant de comunicare online. Are un background solid în strategie de comunicare, atât în domeniul advertisingului, cât și din poziția de client. A condus divizia de interactive a McCann Erickson Romania după trei ani ca Senior Planner în McCann. Înainte de asta a fost Planner la Headvertising și Director de Comunicare la Rompetrol. În timpul liber scrie pe blog și dimineața devreme dă “bună ziua” pe Twitter și Facebook celor peste 4000 de oameni care o urmăresc.”

Ștefan Szakal înseamnă ambiție și motivare. E omul care a fondat X3 și care a pus bazele Space Rabbit și Status Pimp. A fondat compania acum 9 ani și de atunci nu are decât o singură direcție: în sus. Munca lui și a oamenilor al căror lider este a fost răsplatită cu câteva premii de referință la nivel mondial. X3 este prima companie din Romania care deține 3 distincții FWA.

Veți afla de la ei studii de caz și metode de a avea rezultate bune într-o campanie online, folosind resurse cât mai puține, într-un mod cât mai eficient.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>