Câștigați invitații la PRbeta!

2

Ne dorim să oferim tuturor celor interesați șansa să ajungă la PRbeta. De aceea am lansat, pe mai multe bloguri, un concurs prin care puteti câștiga o invitație gratuită la eveniment.

Concursul este adresat atât bloggerilor, cât și cititorilor care nu au blog, dar își doresc să ajungă la conferință. Alegeți unul dintre blogurile care oferă invitații și scrieți pe blog sau lăsați un comentariu prin care să convingeți bloggerul care a lansat concursul că vă doriți să participați. Dacă scrieți pe blog, articolul trebuie să conțină un link către bloggerul de la care ați aflat și un link către pagina de Înscrieri sau cea de Speakeri de aici, de pe site-ul nostru. Dacă lăsați un comentariu, trebuie doar să fiți cât mai convingători. Fiecare blog va desemna câștigătorul său. Nu puteți participa la acest concurs pe mai multe blogguri în același timp, așa că alegeți ce vi se potrivește cel mai bine.

Vă afișăm, mai jos, lista blogurilor care oferă invitații la PRbeta.

Ovidiu Sîrb
Corina Săftescu

Diana Câmpean
Andrei Crivăț
Richie
DoipeDoi
Makavelis

Zilele următoare vor scrie și alți bloggeri, dintre care amintim pe Vis Urât, Denisa Bârgău, Dan Ștefancu, Oana Barbu, Alex Blogu și TV DeCe. Urmărițile blogurile mâine și poimâine. Noi vom actualiza acest articol în fiecare zi, până la sfârșitul concursului.

Concursul durează o săptămână, din momentul în care a scris fiecare dintre bloggeri.

Fie ca cei mai buni să câștige!

Tags: , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>