PRbeta susține 11even Timișoara

2

În data de 29 mai 2012, la Timișoara, în Life!PUB, are loc a doua ediție 11even din acest oraș. Conceptul evenimentului este unul cel puțin interesant: 11 orașe, 11 speakeri/oraș, 11 minute pentru fiecare speaker, un singur subiect: Bucurie și Curaj. Cum probabil ați înțeles deja, conferința este una de natură inspirațională, una dintre cele mai apreciate și iubite din țară (din categoria ei de eveniment).

Despre ediția din Timișoara vreau să vă povestesc mai pe larg. PRbeta și Asociația Amvest sunt organizatorii locali ai evenimentului și vă invită să participați pentru a-i vedea live pe câțiva dintre oamenii care au făcut ceva remarcabil în viață. Lista de speakeri o găsiți pe 11even.ro și vă promit că e cel puțin interesantă, dacă nu de-a dreptul wow! Printre ei se numără: Daniela Tuleu, organizator DocumFest, Călin Iepure, fondator Timișoara Toastmasters, Chester Williams, antrenorul echipei de rugby a orașului, care a apărut și în filmul Invictus și încă 8 speakeri minunați. Unul dintre ei a fost ținut secret până astăzi, când am aflat că invitatul special al ediției este Cristian Onețiu, care ne va demostra că Bucuria este o alegere. Pentru a ne asigura că totul se desfășoară conform planului, am ales un moderator carismatic și mereu atent la ceas, Alina Ghenciu.

Dar evenimentul nu este format doar dintr-o înșiruire de discursuri, cum și-ar putea imagina unii, ci este un nucleu de energie pozitivă și activități care inspiră. De la locația nonconformistă (Life!PUB Timișoara), la discursurile inedite ale speakerilor și la surprizele pregătite după eveniment, totul este un mix de Bucurie și Curaj. Veți întâlni la eveniment artiști locali (Gio Epure și Tourmaline Boutique), fotografi care inspiră (Alecu Grigore), oameni care s-au luptat cu moartea și au învins (reprezentanți ai Asociației Little People). În plus, veți putea degusta un vin și veți putea discuta cu speakerii și participanții la eveniment, în secțiunea dedicată networking-ului.

Cum un eveniment de așa natură merită noată susținerea, s-au implicat TVR Timișoara, blogu.lu, Timișoara Toastmasters, TrainingMasters, DC Print Media și patru bloggeri ambasadori ai 11even TimișoaraRichie, Alexandra Palconi, Corina Saftescu și Adi Dragoș. Evenimentul este recomandat de 24FUN, deci are garanția calității.

Eu vă recomand să participați și să cumpărați bilete cât încă mai găsiți, că cererea e mare și noi cam rămânem fără locuri.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>