Afterparty PRbeta

0

Pentru că nu există eveniment reușit fără networking de calitate, am pregătit pentru participanții la conferință un afterparty de proporții, numai bun pentru socializare și schimbat impresii. Anul trecut s-a lăsat cu prietenii de lungă durată și colaborări frunctuase pentru participanți. Anul acesta ne dorim să fie cel puțin la fel de bine.

Așa că dacă v-ați înscris la PRbeta, nu vă faceți program pentru seara de joi, pentru că de la ora 21:00, la Curtea Berarilor, vă invităm să participați și la afterparty. Gazda ne va fi Timișoreana, care ne invită să degustăm o nefiltrată împreună și ne încurajează să ne împrietenim.

Intrarea se face pe baza ecusonului (badge-ului) pe care îl primiți dimineața la eveniment, așa că vă rugăm să nu îl uitați. Dacă încă nu v-ați înscris la conferință, o mai puteți face aici până miercuri, 2 mai, la ora 12:00 PM.

Tags: , , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>