Ediţia a doua a Workshop-urilor PRbeta în cifre (INFOGRAFIC)

1

A doua ediţie a Workshop-urilor PRbeta a ajuns la final. Nici nu ştim când a trecut timpul, parcă ieri ne urcam în maşină şi porneam spre Cluj-Napoca, primul oraş din cele cinci, în care am organizat evenimentul.

Aşa cum v-am obişnuit, am pregătit şi în acest an un infografic cu detalii despre desfăşurarea evenimentului, despre studenţii participanţi şi companii.

În doar câteva cifre, a doua ediţie a Workshop-urilor PRbeta a însemnat: 5 oraşe, 5800 km parcurşi prin ţară, 317 studenţi aplicanţi, 75 de studenţi selectaţi (câte 15 în fiecare oraş), 68 de studenţi remarcaţi de companiile care vor să recruteze, 34 de studenţi acceptaţi la internship-uri sau joburi, în prima lună după eveniment. Mai multe detalii găsiţi în următorul infografic:

infografic mdif2

Să ne revedem cu bine la Workshop-urile PRbeta din 2014!

Workshop-urile PRbeta sunt un eveniment realizat cu sprijinul Romtelecom.

Sponsori ai evenimentului: Danone şi Autonom Rent a Car.

 1. raoul

  Salutare,
  Multumesc pentru informatiile legate de PR , e un domeniu inca necunoscuy sau mai bine zis nefolosit la capacitatea lui la noi.
  Legat de infograficul acesta, workshopuri PRBeta, corelarea culori cifre este utila insa de la un capitol la celalat trecerea nu este clara. Exemplu culoarea albastra, cercul . Interiorul zice ce spune Paretto de mult, apoi in exterior xx% te bulverseaza, ca mai jos sa te ameteasca la omuletii colorati. Da stiu, sunt capitole diferite si informatii diferite care cauta sa ajunga cat mai usor la tinta. Riscul , ca in prezentarile clasice, cand vrei sa comunici prea multa informatie ajungi sa te faci neinteles. Kant avea o chestie draguta despre asta. Ce vreau sa spun e “keep it simple”, de la 3in 1 se ajunge usor in nebunia reclamelor de detergenti samd.
  Numai bine

  Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

 • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>