O nouă ediţie a Şcolii de Blog la Timişoara

2

Dragi studenţi şi mastreranzi din Timişoara,

Şcoala de Blog revine în această primavară la Timişoara cu a treia ediţie, ca răspuns la solicitarea voastră de a participa la workshop-urile de blogging.

CE este Şcoala de Blog?


Scoala de Blog logo

După modelul ediţiilor anterioare, Şcoala de Blog va avea la bază 4 workshop-uri pentru o “clasă” de 15 studenţi. Ele te vor ajuta să faci primii paşi în lumea blogging-ului deprinzând noţiunile elementare care stau la baza acesteia. Nu vei avea parte doar de teorie, ci dimpotrivă, practica stă la baza acestei şcoli. Vei avea ocazia să exersezi blogging-ul atât “la clasa”, cât şi prin rezolvarea “temelor “ pe care le vrei primi la sfârşitul fiecărui workshop.

“Profesorii” Şcolii de Blog (Corina Săftescu, Cristina Puţan, Richie Marius Ilie, Dan Lucian Ştefancu si Alex Albu) sunt persoane cu ani de experienţă în blogging, online şi comunicare şi sunt gata să vă înveţe şi pe voi cum să concepeţi un blog, cum şi de unde să vă documentaţi pentru conţinutul articolelor, ce trebuie să urmăriţi atunci când scrieţi despre subiectele alese, şi cum să prmovaţi blogul în mediul online.

CÂND are loc Şcoala de Blog?

Perioada de desfăşurare este 20-29 martie 2012. Workshop-urile vor avea loc în zilele de 20, 22, 27 şi 29 martie (zile de marţi şi joi) între orele 17,30-20,00 iar prezenţa este obligatorie la toate cele 4 workshop-uri, mentionează Cristina Puţan, diriginte al Şcolii de Blog.

CUM aplicați pentru Şcoala de Blog?

Foarte simplu. Important este sa fiţi student sau masterand la o Universitate din Timişoara, indiferent de profilul acesteia. Înscrierile se fac până pe data de 14 martie 2012 la adresa  http://scoaladeblog.ro/inscriere. Este necsar să convingeţi organizatorii, în special prin motivarea de care daţi dovadă, că meritaţi să fiţi “bursier” al Şcolii de Blog. Aceasta este prima etapă, etapa completării formularului de participare ce include motivarea voastra. A doua etapă va consta într-o sesiune de interviuri în urma căreia 15 studenţi dintre cei înscrişi vor fi selectaţi pentru a particpa la cursurile Şcolii de Blog. De asemenea în cazul în care profilul facultăţii voastre este compatibil cu tematica acestor workshop-uri, veţi putea primi şi adeverinţe de practică.  

Evenimentul este oraganizat de blogu.lu şi BCR, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinte Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest Timişoara, cu susţinerea PRbeta, Marele Ecran, Persoana 1, deceblog.net, DC Print Media şi a comunităţii bloggerilor din Timişoara.

Grăbiţi-vă! A mai rămas foarte puţin timp pâna atunci!

Pentru şi mai multe informaţii accesaţi http://scoaladeblog.ro/2012/03/09/primavara-aduce-o-noua-editie-a-scolii-de-blog-la-timisoara/

 

 

 

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>