Peste 120 de studenți au aplicat până acum la Workshop-urile PRbeta

1

Înscrierile pentru Workshop-urile PRbeta din Cluj Napoca s-au încheiat. Până acum, s-au înscris, în total, peste 120 de aplicanți.

La Timișoara, mai avem 3 workshop-uri, adică am ajuns la jumătate. Atât studenții, cât și trainerii sunt foarte încântați de cum se desfășoară lucrurile. Companiile care oferă internship-uri au început să își facă o idee clară despre studenții care vor pleca acasă cu un internship. Toată lumea lucrează cu zâmbetul pe buze, după cum puteți vedea și în articole și în pozele pe care le-am publicat până acum pe Facebook. Echipa PRbeta muncește, în continuare, cu entuziasm și energie.

La Cluj Napoca ne pregătim de interviuri. Azi și mâine facem selecția CV-urilor primite, miercuri avem interviuri pe Skype, iar de luni începem workshop-urile.

Pentru că am fost întrebate de companii cum e cu internship-urile, vă scriem câteva detalii. Fiecare companie care dorește să ofere un internship, poate participa la workshop-uri, în urma unei aplicări. Acolo văd cum interacționează studenții între ei, cu trainerii și cu reprezentanții companiilor, pot observa cât de repede învață studenții și au posibilitatea de a ține interviuri cu 3 dintre cei pe care îi cred potriviți pentru internship-ul pe care îl oferă.

La Timișoara, companiile implicate au început să se gândească serios la colaborări pe termen lung cu unii dintre studenți. Se pare că angajatorii sunt foarte mulțumiți de nivelul de pregătire de care au dat dovadă studenții. Ba, mai mult, după începerea workshop-urilor au mai venit la noi companii care doreau să se implice.

Companiile care doresc să ofere internship-uri, care caută angajați tineri sau care au nevoie de studenți capabili pentru a lucra pe anumite proiecte, pot trimite o intenție de colaborare la contact@PRbeta.ro

Fiți cu ochii pe noi, vă aducem zilnic noutăți de la workshop-uri.

PS: București, mai aveți o săptămână de înscrieri, de azi începând! Noi ne-am dori să vedem 100 de aplicanți din capitală.  Haideți să muncim împreună, să atingem această frumoasă sumă.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>