Workshop-uri cu specialiști și internship-uri pentru studenți

24

PRbeta anunță cu drag un nou eveniment! În perioada 29 octombrie – 8 decembrie 2012, PRbeta, împreună cu Romtelecom, încep o serie de workshop-uri de comunicare online oferite gratuit la nivel naţional, desfăşurate în patru centre universitare mari din România: Timişoara, Cluj Napoca, Bucureşti și Iaşi.

Destinatarii acestora sunt studenţii din ani terminali, atât de la ciclul de licenţă, cât şi de la masterat. Scopul acestor workshop-uri este să aducă un plus de valoare informaţiilor primite de studenţi la şcoală şi pentru ca ei să înțeleagă practic cum se face o strategie de comunicare, cum se implementează și cum se monitorizează munca. De asemenea, vor oferi studenților posibilitatea de a experimenta diverse metode de lucru.

Profesorii care vor conduce sesiunile sunt specialişti în domeniu, cu ani de experienţă în spate, care sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din online. Dintre speakeri îi menţionăm:

Fiecare workshop din cele patru desfăşurate la nivel naţional durează aproximativ o săptămână. Cursurile sunt zilnice, durează câte patru ore și prezența este obligatorie. La workshop-uri participă și companii în căutare de Junior Online PR sau de oameni de comunicare.

Primul din seria celor patru workshop-uri va avea loc la Timişoara, în perioada 30 octombrie 2012 – 8 noiembrie 2012, iar înscrierile pentru acest oraş durează până pe data de 22 octombrie, urmând ca perioada 22 – 26 octombrie 2012 să fie dedicată interviurilor cu studenții. Cursurile se desfășoară în Timişoara cu o frecvență de trei workshop-uri a câte patru ore pe săptămână, timp de două săptămâni.

Pentru a se înscrie, studenţii trebuie să trimită un email la adresa contact@PRbeta.ro, care să conțină în titlu numele și prenumele candidatului și orașul în care vrea să participe. Emailul trebuie să includă un CV și câteva cuvinte despre motivul pentru care studentul vrea să participe.

 1. Alex

  Buna , m-ar interesa si pe mine sa stiu daca pot participa si elevi care sunt inca in liceu si cand se va desfasura workshop-ul in Iasi .
  Merci .

  Reply
 2. Roxana

  În Cluj începem Workshop-urile în 12 noiembrie şi în Iaşi în 3 decembrie şi vom anunţa pe parcurs datele de înscrieri. Cursurile sunt doar pentru studenţi şi masteranzi.

  Reply
 3. Ana

  Exista o perioada anume dedicata inscrierii la workshop-urile din fiecare oras in parte? Din comentarii asa reiese, insa din articol se intelege ca ne putem inscrie oricand, respectand conditia de a mentiona orasul in care vrem sa participam.

  Reply
 4. Roxana

  Înscrierile pentru fiecare oraș durează 3 săptămâni. Le anunțăm pe blog și prin newsletter pe fiecare în parte. Ni se pare corect ca toți studenții să beneficieze de perioade egale de înscriere.

  Reply
 5. Adelina

  Daca nu avem nici o legatura cu relatiile publice putem participa la aceste workshop-uri? Sunt destinate tuturor studentilor, masteranzilor indiferent de facultate?

  Reply
 6. Roxana

  Nu contează cărei facultăţi aparţineţi atâta timp cât sunteţi pasionaţi de comunicarea online. Dacă nu reuşiţi să ajungeţi la un workshop nu cred ca vor fi probleme.

  Reply
 7. Cristina

  Cursurile sunt OBLIGATORII, toate. Pentru că încercăm să acoperim în timp atât de scurt o paletă largă de informații, nu puteți lipsi de la niciunul dintre ele.

  Reply
 8. Alexa

  Buna ziua. Imi puteti spune va rog in ce parte a zilei se vor desfasura workshopurile? Va multumesc

  Reply
 9. paul

  salut daca mi-am trimis cv la adresa de mai sus …mai trebuie sa completez cv de pe blog ?

  Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

 • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>