Noua campanie responsabilă de la Enel – Factură pe email

0

Fiindcă tot am scris în articolul anterior despre CSR de calitate, voi continua tot pe domeniul acesta. De această dată voi scoate în evidență campania responsabilă vis-a-vis de mediu și natură a celor de la Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Campania se numește simplu “Factură pe email” și are ca scop încurajarea clienților să protejeze mediul înconjurător prin renunțarea la factura tradițională pe hârtie și orientarea către noul serviciul online.  Serviciul “Factură pe email” este disponibil prin platforma online MyEnel, ce poate fi accesată prin crearea unui cont şi care funcţionează asemenea unui ghişeu electronic dedicat non–stop clienţilor.

De asemenea, platforma MyEnel permite clienţilor să compare consumurile de energie electrică şi înregistrarea online a indexului contorului. Tot prin această aplicaţie sunt disponibile un calculator tarifar, prin care clienţii îşi pot calcula cea mai convenabilă ofertă pentru consumul lor, precum şi un formular de contact online, prin care pot primi consultanţă din partea operatorilor Enel.

Mai mult, pentru a-i convinge de utilitatea noului serviciu și impactul său asupra mediului, primii 50.000 de clienți care vor opta pentru  factura electronică, în locul celei convenţionale, vor primi seminţe de flori drept “cadou ecologic”, numai bune de plantat în grădină. Semințele sunt puse în plicuri personalizate, realizate din hârtie ecologică, pentru a avea pe deplin un comportament responsabil față de mediul înconjurător. Conceptul creativ a fost realizat de Enel România împreună cu echipa Saatchi & Saatchi România  și este susținută prin canale de comunicare online, outdoor și print.

Așa că dacă vreți să optați pentru varianta de factură online în locul celei convenționale și vreți să susțineți mediul înconjurător, faceți-o cât mai repede pentru a primi și felicitarea cu semințele de flori, că doar e primăvară.

Surse: enel.ro, cariereonline.ro

Tags: , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>