Ce faci cu email-ul tău @facebook.com?

0

Schimbarea este necesară câteodată. Facebook ştie cel mai bine ce înseamnă acest lucru, pentru că aduce mereu ceva nou, dar nu neapărat util.

În urmă cu ceva timp, Facebook a introdus un sistem nou şi modern de mesaje, adică ne-a schimbat automat în profil adresele de email @yahoo.com sau @gmail.com în @facebook.com. Scopul? Atât de multe mesaje sunt trimise prin intermediul Facebook în fiecare secundă, încât acestea au  nevoie de o oarecare organizare. Mai mult, fiindcă sistemul de email clasic este deja considerat destul de depăşit, noul email Facebook ne ajută să comunicăm în timp real mult mai eficient.

Deci, acum, când căutăm în secţiunea Despre datele de contact ale unui utilizator, nu ne va mai apărea adresa de email a persoanei respective, ci o adresă formată din numele profilului (ceea ce urmează după http://www.facebook.com/ în URL) şi @facebook.com.

Întrebarea este: cum ne putem verifica acest email? Email-urile de la prieteni, pe care le primim pe această adresă, se pot găsi în opţiunea Mesaje iar email-urile (sau mesajele directe) primite de la utilizatori necunoscuţi intră în Mesaje – Altele (Messages – Other). Deci, dacă cineva îţi trimite un mesaj de pe adresa sa de Gmail sau Yahoo pe adresa ta de Facebook, tu vei vedea email-ul direct în Mesaje.

Dar ce poţi face pentru a modifica înapoi această adresă cu adresa ta de email pe care o foloseşti cel mai des? Pentru acest lucru trebuie să intri în opţiunea Despre (About) a profilului tău Facebook şi în căsuţa Date de Contact (Contact Info), poţi alege să ascunzi adresa @facebook.com şi să evidenţiezi adresa dorită folosind opţiunile Shown on Timeline şi Hidden from Timeline. Nu poţi şterge adresa ta @facebook.com, dar poţi modifica opţiunile de securitate.

Un număr foarte mare de utilizatori nu cunosc această opţiune de mesaje. Tu ai folosit-o vreodată?

sursa 1, sursa poza

Tags: , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>