Hotel Timișoara oferă reduceri pentru participanții la PRbeta

0

Au mai rămas doar 8 zile până la conferința PRbeta. Timișoara va fi locul de întâlnire al oamenilor din multe orașe din țară. Inițial noi așteptam participanți din Banat, Crișana și Ardeal dar, spre bucuria noastră, și-au anunțat prezența oameni din multe alte orașe ale țării.

Hotel Timișoara vine în ajutorul nostru și oferă camere cu preț redus pentru participanții la conferință. Așa că, dacă sunteți din alte orașe și încă nu știți unde veți dormi în Timișoara, acesta este momentul să vă rezervați o cameră chiar la hotelul care găzduiește conferința. Ce poate fi mai comod decât să cobori din cameră direct în sala de conferință? În plus, trebuie să menționez că hotelul are 4 stele, pe care le veți simți din plin în calitatea serviciilor.

Prețurile pentru participanții la PRbeta sunt 40 euro/cameră single și 45 euro/cameră double. Puteți rezerva camere începând de azi, dacă sunați la +40-256-498854 (numărul de la Recepție) și spuneți că participați la conferință.

Ne vedem pe 12 mai!

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>