De azi, vă puteți înscrie la Internship-ul PRbeta

2

Dacă este primăvară, e timpul pentru o nouă serie de internship-uri PRbeta. Ca de obicei, căutăm 5 (cinci) tineri pasionați de comunicare, dornici să descopere ce și cum se lucrează într-o agenție de relații publice. Până acum, peste 200 de studenți și masteranzi care au participat la internship-urile și/sau workshop-urile organizate de noi au ales să urmeze o carieră în marketing, relații publice sau domenii conexe. Agenții și companii de renume la nivel național și internațional sunt, acum, angajatori ai foștilor noștri interni și ai foștilor participanți la workshop-uri.

Studenții și masteranzii selectați pentru a participa la internship vor avea ocazia să învețe practic ce face un om de comunicare. De asemenea, cei care doresc se pot implica activ în organizarea Conferinței PRbeta 2018 (care are loc în 17 și 18 mai, la Timișoara) și în alte proiecte interne pe care le desfășurăm. Pot aplica atât studenți din cadrul facultăților de Comunicare, cât și cei care studiază Jurnalism, Litere, Marketing sau care, deși nu urmează o facultate de profil, sunt pasionați de comunicare și, poate, fac voluntariat în domeniu. Programul de internship se adresează doar celor care au absolvit deja primul an de facultate și sunt încă studenți sau masteranzi. Nu este necesar să aveți experiență, însă voluntariatul reprezintă un plus.

Veți afla care sunt pașii corecți în redactarea unei strategii de comunicare, cum se face o documentare temeinică și cum se folosesc uneltele de monitorizare care oferă date complete despre anumite evenimente. Veți învăța cum se comunică eficient cu presa și bloggerii și veți avea oportunitatea de a vă implica activ în organizarea evenimentelor marca PRbeta Agency.

Așa că, dacă:

  1. Stăpâniți foarte bine gramatica limbii române
  2. Sunteți la curent cu tendințele din domeniul comunicării
  3. Înțelegeți impactul comunicării online
  4. Știți ce informații trebuie să se regăsescă într-un comunicat de presă
  5. Urmăriți bloguri și site-uri din domeniu

trimiteți C.V-ul și câteva cuvinte despre motivul pentru care doriți să fiți alături de noi timp de 2 luni, la contact@prbeta.ro.

În cadrul tradiționalului intenship de primăvară, nu doar că acumulați cunoștințele necesare la început de drum, dar aveți și oportunitatea de a intra în contact cu reprezentați ai companiilor aflate în căutarea unor tineri care își doresc o carieră în domeniu.

Înscrieți-vă până în 9 aprilie (inclusiv), pentru a experimenta, timp de trei luni, #viațalaPRbeta.

Perioada internship-ului: 16 aprilie – 16 iunie
Perioada de înscrieri: 28 martie – 9 aprilie

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>