PRbeta oferă 5 internship-uri

0

Au trecut deja cinci ani de când PRbeta ajută tinerii pasionați de comunicare să simtă, la propriu, ce înseamnă viața într-o agenție de PR. Prin intermediul internship-urilor și a workshop-urilor dedicate studenților, am susținut mai mult de 200 de tineri în alegerea lor de a dezvolta o carieră în relații publice. Agenții și companii de renume la nivel național și internațional sunt, acum, angajatori ai foștilor noștri interni și ai foștilor participanți la workshop-uri.

Este timpul să anunțăm un nou internship de primăvară. Studenții și masteranzii care vor fi selectați pentru a participa vor avea ocazia să dobândească noi cunoștințe practice. Pot aplica atât studenți din cadrul facultăților de Comunicare, cât și cei care studiază Jurnalism, Litere, Marketing sau alte domenii conexe. Programul de internship se adresează doar celor care au absolvit deja primul an de facultate și sunt încă studenți sau masteranzi. Nu este necesar să aveți experiență în domeniu, însă voluntariatul reprezintă un plus.

Astfel, timp de trei luni, veți avea ocazia de a interacționa direct cu brandurile locale, companiile, instituțiile și organizatorii de evenimente. Veți afla care sunt pașii corecți în redactarea unei strategii de comunicare, cum se face o documentare temeinică și cum se folosesc uneltele de monitorizare care oferă date complete. Veți învăța cum se comunică eficient cu presa și bloggerii și veți avea oportunitatea de a vă implica activ în organizarea evenimentelor marca PRbeta Agency.

Așa că, dacă:

  1. Stăpâniți foarte bine gramatica limbii române
  2. Sunteți la curent cu tendințele din domeniul comunicării
  3. Înțelegeți impactul comunicării online
  4. Știți ce informații trebuie să se regăsescă într-un comunicat de presă
  5. Urmăriți bloguri și site-uri din domeniu,

trimiteți C.V-ul și o scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro.

În cadrul tradiționalului intenship de primăvară, nu doar că acumulați cunoștințele necesare la început de drum, dar aveți și oportunitatea de a intra în contact cu reprezentați ai companiilor aflate în căutarea unor tineri care își doresc o carieră în domeniu.

Înscrieți-vă până în 8 aprilie, pentru a experimenta, timp de trei luni, #viațalaPRbeta.

Perioada internship-ului: 11 aprilie – 1 iunie
Perioada de înscrieri: 28 martie – 8 aprilie

Tags: , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>