Cu emoții – ediția a șaptea a PRbeta Conference

1

Ediția a șaptea a conferinței PRbeta este una cu multe emoții pentru noi. În primul rând, pentru că nu ne gândeam că vom ajunge atât de departe, iar apoi pentru că am ales o temă foarte delicată pentru vremurile în care trăim: „Etică și bun simț în comunicare”.

13178995_1200239386653144_3210850017382777417_n

Am pășit în 2011 pe drumul organizării de evenimente dedicate educației în comunicare, iar luna mai a devenit, cel puțin în Timișoara, luna în care PRbeta Conference ajunge pe buzele tuturor celor care au legătură cu domeniul marcom (marketing/comunicare), fie ei reprezentanți ai companiilor și agențiilor, studenți, freelanceri sau deținători ai unor ONG. E o situație care ne onorează și, totodată, ne obligă ca fiecare ediție să fie mai bună și mai bogată în informații decât precedenta, iar fiecare temă să fie în concordanță cu situația la zi a comunicării din România.

Ediția 2017 a conferinței noastre aduce spre dezbatere, pentru prima oară, subiectul știrilor false, o durere a tuturor celor care activează în relația cu presa și o problemă a societății de azi. Pentru că suntem la fel de implicați civic pe cât suntem de implicați în educație în comunicare, vrem să aflăm de la speakerii noștri, împreună cu publicul conferinței, cum putem filtra mai bine informațiile care ne asaltează zi de zi în Social Media. Cristi Dimitriu (News.ro), Marius Cristea (IQads), Cătălin Teniță (Zelist Monitor) și Bogdan Marta (TION.ro) sunt cei care ne vor fi ghizi în această – sperăm – frumoasă călătorie spre informație reală.

Împreună cu Tudor Galoș (Microsoft România), Andrei Cismaru (Beanz Cafe) și Narcisa Viorel (Garage Cafe), vom afla despre valori de brand și de ce sunt ele importante în comunicare. Când și cum să faci lucrurile cu bun simț, fără să strigi pe toți pereții virtuali, tips&tricks pentru o comunicare coerentă, dublu standard și cât rău poate face unui brand – cu alte cuvinte, o sesiune în care deschidem ochii, ciulim urechile și luăm notițe.
Alex Tocilescu (Grafitti BBDO), Mirela Pitu (PI2 PR), Alexandru Negrea (Social Smarts) și Matei Psatta (Vola.ro) sunt cei care vor vorbi despre cum facem campanii având în minte bunul simt și comunicarea corectă, cu grijă pentru consumator.

Discuția liberă a acestui an va avea tot un subiect în premieră, unul de care știm că se lovesc mulți dintre profesioniștii comunicării: cum scriem (și cum cerem) un brief. Sesiunea „Brief, clienți și alți demoni” ar putea fi terapia noastră de grup, atât din ipostaza de client, cât și din cea de agenție sau freelancer, la care îți vor da concursul Dan Frînculescu (Publicis), Crenguța Roșu (DC Communication), Roxana Diba (Golin) și Alex Ciucă (Superior Media).

Workshop-urile zilei a doua sunt croite pe nevoile pieței de la noi, iar recomandarea noastră este să vă asigurați că mai prindeți unul dintre puținele locuri care mai sunt disponibile. Tudor Galoș, Oana Bulexa (MSLGROUP The Practice) și Alex Ciucă sunt cei care au pregătit câte trei ore de informații și activități interactive, numai bune de aplicat în profesie.

Nimic din toate cele de mai sus nu s-ar putea întâmpla fără partenerii noștri. Unii sunt de cursă lungă, alții sunt doar la prima colaborare, dar toți sunt indispensabili, fără ei și susținerea lor financiară nu am putea să facem această conferință la Timișoara. Drept urmare, mulțumim din toată inima Danone, Microsoft, Fornetti, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești , Beanz Cafe, pentru că și în acest an ați considerat că evenimentul nostru merită investiția voastră. Mulțumim și Alt Club pentru că ne primiți din nou la voi pentru acel after party de legendă care reușește, de fiecare dată, să lege noi prietenii și să le consolideze pe cele deja existente.

Ne vedem pe 17 și 18 mai la Casa Adam Muller Guttenbrunn, pentru încă o ediție PRbeta Conference pe care s-o însemnăm în carnețele și în suflete.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>