Am lansat a doua ediţie a Workshop-urilor de comunicare pentru studenţi

5

În perioada 14 octombrie – 30 noiembrie 2013 are loc a doua ediţie a Workshop-urilor PRbeta, dedicate studenţilor şi masteranzilor din facultăţile de comunicare şi jurnalism. În acest an, evenimentul se desfăşoară în cinci centre universitare ale ţării: Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Iaşi şi Timişoara.

BANNER 2

Trainerii care vor conduce sesiunile de workshop sunt specialişti în domeniu, cu ani de experienţă în spate, care sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din online. Dintre profesori îi menţionăm pe: Ștefan Stroe, Managing Director la Incandescent MarketingAlexandru Negrea, Head of Facebook Department la SpadaMonica Jitariuc, Managing Director la The PracticeVictor Kapra, consultant în comunicare online, Alexandru Ciucă, Managing Partner la Superior Media şi Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare.

Primul workshop al acestei ediții se desfășoară la Cluj-Napoca, în perioada 14-19 octombrie 2013. Studenții și masteranzii care doresc să participe la workshop se pot înscrie pe site-ul PRbeta sau pot trimite un CV și o scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro, în perioada 2 octombrie – 10 octombrie. Procesul de selecție include și un interviu telefonic cu fiecare student care se înscrie la workshop-uri. La workshop-uri sunt invitaţi să se înscrie și studenții din Oradea, respectând același procedeu.

Fiecare workshop, din cele cinci desfăşurate la nivel naţional, durează aproximativ o săptămână. Cursurile sunt zilnice, de câte patru ore și prezența este obligatorie. De asemenea, la Workshop-urile PRbeta participă companiile care oferă internship-uri pentru o parte dintre studenți. Reprezentanții companiilor pot lua parte la fiecare workshop, pot alege să interacționeze direct cu studenții și le pot urmări evoluția pe parcursul săptămânii de pregătire.

Rezultate de la prima ediţie a Workshop-urilor PRbeta:

 • 276 de studenţi înscrişi;
 • 60 de studenţi participanţi;
 • 38 de studenţi care au primit un internship în primele 3 săptămâni după terminarea workshop-ului;
 • 16 studenţi care au primit un job în mai puţin de 60 de zile după terminarea workshop-ului;
 • 2 dintre studenţii participanţi recrutaţi în echipa PRbeta;
 • toţi studenţii beneficiază de consultanţă şi suport continue oferite de echipa PRbeta.

Vă urăm baftă! Ne vedem la workshop-uri!

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de PRbeta, cu susținerea Romtelecom.

Parteneri ai evenimentului: Danone, Autonom Rent-a-Car, Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara și Facultatea de Științe ale Comunicării, din cadrul Universității ”Politehnica” din Timișoara.

Parteneri media: IQads, SMARK, PR-România, 24FUN, AIESEC, Cărturești, Facebrands.ro, studenție.ro, marketing20.ro, privesc.eu și Asociația Amvest.

  • Cristina

   Avem pe listă și Sibiu pentru anii viitori. Urmărește în continuare activitatea noastră, te ținem la curent cu noutățile despre workshop-uri și alte evenimente.

   Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

 • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>