Workshop-urile PRbeta pentru studenți, ediția a treia

0

A treia ediţie a Workshop-urilor PRbeta se desfăşoară în perioada 27 octombrie – 29 noiembrie, în trei mari centre universitare ale României: Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Evenimentul se adresează studenţilor şi masteranzilor din facultăţile de comunicare şi jurnalism și oferă participanţilor un pachet de training complet și posibilitatea de a urma un internship sau chiar de a obține un job în domeniul comunicării.

Workshop-urile PRbeta

Destinatarii workshop-urilor de comunicare online sunt studenţii din ani terminali, atât de la ciclul de licenţă, cât şi de la masterat. Studenții participanți, câte 15 din fiecare oraș, au posibilitatea de a învăța comunicare online de la câțiva dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Trainerii care vor conduce sesiunile de workshop au ani de experienţă în spate și sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din mediul online.

Trainerii celei de-a treia ediții a Workshop-urilor PRbeta sunt: Ștefan Stroe, Managing Director la Incandescent Marketing, Monica Jitariuc, Managing Director la MSLGROUP The Practice, Oana Bulexa, Managing Director la MSLGROUP The Practice, Oltea Zambori, Managing Partner la PRbeta Agency, Alexandru Ciucă, Managing Partner la Superior Media, și Cristina Puțan, Managing Partner la PRbeta Agency.

Fiecare workshop, din cele trei desfăşurate la nivel naţional, durează aproximativ o săptămână. Cursurile sunt zilnice, de câte patru ore și prezența este obligatorie la fiecare în parte. La workshop-uri participă, de asemenea, companiile care oferă internship-uri pentru o parte dintre studenți. Reprezentanții companiilor pot lua parte la fiecare workshop, pot alege să interacționeze direct cu studenții și le pot urmări evoluția pe parcursul săptămânii de pregătire.

Primul workshop al acestei ediții se desfășoară la Cluj-Napoca, în perioada 27 octombrie- 1 noiembrie 2014. Studenții și masteranzii care doresc să participe la workshop se pot înscrie pe site-ul Workshop-urilor PRbeta sau pot trimite un CV și o scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro, în perioada 6 – 22 octombrie.

 UPDATE: Workshop-urile PRbeta din Cluj-Napoca au fost anulate.


Workshop-urile PRbeta este un eveniment organizat de PRbeta Agency, cu spijinul Telekom România.

Parteneri: Autonom Rent a Car, Continental Hotels, Galeria Calpe

Parteneri media: Ctrl-D, Smark, OSUT, MediaIQ, TVR Timişoara, BEST Cluj-Napoca, Rotaract Visio Cluj-Napoca, PR Romania, 24FUN, Bună Dimineaţa, Youth@Cluj-Napoca 2015, ARISE Oradea.

Afis WSP Stud CJ (11)

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>