Înscrie-te la Workshop-urile PRbeta 2014 din Timişoara!

2

În perioada 3-19 noiembrie, studenţii timişoreni se pot înscrie la cea de-a treia ediţie a Workshop-urilor PRbeta, care se vor desfăşura la Timişoara la sfârşitul acestei luni, între 24 şi 29 noiembrie. Înscrierile se fac prin completarea formularului de pe site-ul evenimentului, www.prbeta.ro/workshops, sau prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@prbeta.ro, care să conţină CV-ul aplicantului şi o scrisoare de intenţie. Workshop-urile PRbeta se adresează studenţilor şi masteranzilor în ani terminali la facultăţile de comunicare şi jurnalism, oferă participanţilor un pachet complet de training şi ocazia de a urma un internship sau chiar de a obţine un job în domeniul comunicării.

Afiş Workshop-urile PRbeta TM

Trainerii care vor conduce sesiunile de workshop au ani de experienţă în spate și sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din mediul online: Ștefan Stroe, Managing Director la Incandescent Marketing, Monica Jitariuc, Managing Director la MSLGROUP The Practice, Oana Bulexa, Managing Director la MSLGROUP The Practice, Oltea Zambori, Managing Partner la PRbeta Agency, Alexandru Ciucă, Managing Partner la Superior Media, și Cristina Puțan, Managing Partner la PRbeta Agency. Participarea studenţilor la Workshop-urile PRbeta este gratuită.

Workshop-urile PRbeta se desfăşoară la Timişoara între 24 şi 29 noiembrie. Cursurile sunt zilnice, de câte patru ore, și prezența este obligatorie la fiecare în parte. La workshop-uri participă, de asemenea, companiile care oferă internship-uri pentru o parte dintre studenți. Reprezentanții companiilor pot lua parte la fiecare workshop, pot alege să interacționeze direct cu studenții și le pot urmări evoluția pe parcursul săptămânii de pregătire.

Baftă tuturor!


Workshop-urile PRbeta este un eveniment organizat de PRbeta Agency, cu spijinul Telekom România.

Parteneri: Autonom Rent a Car, Continental Hotels, Galeria Calpe

Parteneri media: Ctrl-D, Smark, OSUT, MediaIQ, TVR Timişoara, BEST Cluj-Napoca, Rotaract Visio Cluj-Napoca, PR Romania, 24FUN, Bună Dimineaţa, Youth@Cluj-Napoca 2015, ARISE Oradea.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>