Conferinţa PRbeta 2014: verde la înscrieri!

0

Pe 15 şi 16 mai, la City Business Centre (Timişoara), organizăm a patra ediţie a Conferinţei PRbeta! Evenimentul se adresează celor care doresc să înveţe mai multe despre cum îşi pot promova compania într-un mod eficient, specialiştilor din domeniu şi tuturor celor pasionaţi de comunicare. Pe scurt, Conferința PRbeta înseamnă pasiune pentru comunicare, interacțiune cu specialiști din domeniu, discuții despre noutățile din industrie, un mix de comunicare online, relații publice, Social Media, branding și publicitate.

afisweb-ROresized

Şi în acest an vom împărţi evenimentul pe două zile: 15 mai – Conferinţă şi 16 mai – Workshop-uri. Aşa cum v-am obişnuit, în fiecare săptămână vom anunţa noi speakeri din România, dar şi internaţionali. Speakerii anunţaţi până acum sunt: Andreea Borţun şi Alex Ion, Co-fondatori Ideo Ideis, Oana Bulexa, Managing Director la The Practice, Norbert Tako şi Andreea Iager-Tako, Co-fondatori PLAI Festival. Pentru început, am deschis înscrierile pentru numai două dintre workshop-uri: Social Media – susţinut de Alexandru Ciucă – Managing Partner la Superior Media, şi Relaţii Publice – susţinut de Corina Săftescu, Editor-in-Chief la Ctrl-D.

În curând vom  anunţa şi celelalte workshop-uri pe care le-am pregătit în acest an pentru voi, precum şi programul complet al Conferinţei. Fie vorba între noi, în acest an ne-am propus să schimbăm puţin conceptul Conferinţei PRbeta şi vă recomandăm să vă luaţi bilet din timp, să nu vă pară rău atunci când veţi vedea lista completă a speakerilor şi trainerilor!

Vestea bună este că, până în data de 1 aprilie 2014, puteţi achiziţiona bilete cu 25% reducere pentru ziua de 15 mai, dedicată Conferinţei. Pentru că susţinem şi încurajăm studenţii, aceştia beneficiază din nou, pe toată durata înscrierilor, de o reducere de 50%. De asemenea, tot pe întreaga durată a înscrierilor, oferim o reducere de 15% pentru grupuri de mininum 3 persoane din aceeaşi companie.

Pentru ziua de 16 mai, dedicată Workshop-urilor, preţul unui bilet/workshop este de 100 lei/persoană (discounturile pentru ziua de Conferinţă nu sunt cumulative). La Conferinţa PRbeta 2013, workshop-urile au fost sold out, deci grăbiţi-vă să prindeţi un loc.

Înscrierile se fac online, atât pentru Conferinţă, cât şi pentru Workshop-uri, pe site-ul www.PRbeta.ro/conferences. Pentru a fi primii care află noutăţi despre eveniment, vă invităm să vă înscrieţi la newsletter-ul nostru. Dacă vreţi să susţineţi evenimentul sau să spuneţi şi altora că participaţi la a patra ediţie a Conferinţei PRbeta, avem o secţiune dedicată pe site cu bannere de toate dimensiunile pe care le puteţi prelua.

Acestea fiind spuse, vă aşteptăm cu drag la Conferinţa PRbeta 2014!

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>