Doi ani de ambassadorship pentru dm și creatorii de conținut

0

Luna aceasta dm drogerie markt România a sărbătorit 2 ani de ambassadorship împreună cu creatorii de conținut alături de care a construit o relație strânsă pe parcursul acestui timp. Această colaborare s-a consolidat sub semnul încrederii, iar în toată această perioadă dm a crescut împreună cu creatorii de conținut, pe de-o parte numărul de magazine în țară, iar pe de altă parte numărul de urmăritori ai influencerilor.

Pe parcursul acestui an, dm a avut parte de multe schimbări, evenimente fizice și online, inaugurări de magazine, rubrici noi pe YouTube, noi colaboratori, numeroși influenceri primiți în familia dm și o mulțime de amintiri. Toate acestea s-au acumulat sub forma unor momente unice alături de influenceri și comunitățile lor. 

Noi persoane din diferite colțuri ale țării, din diferite domenii, de la cei cu un număr mai mic de urmăritori, până la cei care au parte de atenția a zeci de mii de followers, s-au alăturat pe parcursul acestui an programului, bucurându-se de experiențe împreună, de produse noi, de membri noi din comunitatea de creatori de conținut din România. 

Programul de ambassadorship se adresează mai multor tipuri de public, iar influencerii interacționează cu comunitățile lor prin numeroase canale online cunoscute. Cu un număr de aproape 50 de ambasadori în acest ultim an, dm România a avut parte de aproximativ 38 208 307 de vizualizări online. În luna Octombrie, lista de ambassadorship a avut parte de un refresh, iar pentru următorul an, dm își propune să ajungă la un număr și mai mare de oameni cu informații care îi ajută să își aleagă cât mai bine produsele de care au nevoie și să descopere noutăți. 

Deși suntem încântați când vedem drumurile pe care pășim alături de dm drogerie markt, putem spune că cel mai mult ne bucurăm de deschiderea de care avem parte în acest program, de felul în care influencerii îmbrățișează ideile, de implicarea de care au dat dovadă, de prieteniile care s-au creat în cadrul programului.

A fost un an plin cu de toate, ne-am întâlnit fizic la deschiderea a noi magazine dm în Timișoara, Sf. Gheorghe, Iași, Florești, Sibiu și online la evenimente precum: summer skin care, baby talks și all about beauty. Aceste întruniri ne-au ajutat să ne simțim aproape și în cele mai dificile momente.

Suntem optimiști cu privire la campaniile și proiectele ce se zăresc în viitor pentru dm și suntem convinși că nu putem să vă enumerăm pe toți cei implicați în visul nostru, dar mulțumim dm drogerie markt pentru deschiderea de care ați dat dovadă pe parcursul acestui an, pentru susținere, încredere și colaborarea de vis. Totodată, aducem mulțumiri sincere ambasadoarelor: Adriana Iordan, Adriana Turcuman, Alexandra Gavrilă, Alina Gologan, Alina Isachi, Alina Neag, Ana Maria Nicolae, Ana Preda, Ana Rămășcanu, Andrei Cioată, Andreea Iordache, Anne Marie Chelariu, Balea Maria Roxana, Bianca Asurdoaei, Coffentropy, Cosânzenele, Costin Mădălina, Daniela Macsim, David Nichițean, Doba Alexandra, Dumitrescu Nicoleta, Ene Mădălina, Estera Horoba, Federova, Gîrbovean Adrian, Ioana Maria Alexandra, Iștoc Grosu Andreea Olimpia, Larisa Militaru, Laura Charaba, Laura Pașcalău, Laura Petronela, Niscov Carmen, Niță Claudia Alexandra, Uncu Bogdana, Paula Dunia, Raluca Găman, Raluca Jofi, Rebeli Ana, Rox Sarafolean, Sara Lupșe, Stănculescu Alina, Simona Neamțu, Stela Badea, Tătărescu Ana-Maria, Tobiaș Carmen,  Tut Patricia, Valentina Oprea.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>