Cartea cu secrete noi

0

Ne-ați întrebat de multe ori, pe mail sau la conferințe, ce cărți românești din industrie merită citite. Cum v-am spus de fiecare dată, sunt foarte puține cele care oferă, într-adevăr, conținut de calitate. Dintr-un motiv sau altul (cu siguranță informația care ne bombardează din toate părțile, fără a fi filtrată corespunzător are o vină aici) ajung în mâinile noastre cărți de o calitate îndoielnică, unele atât de pline de aberații sau atât de învechite încât ne pare rău că am pierdut timpul cu ele. Cu siguranță aveți exemple în acest sens.

Din fericire, găsim uneori cărți foarte bune, scrise de oameni cu experiență în domeniu. Oameni pe care noi îi recomandăm și pe care, atunci când avem ocazia, ne place să îi lăudăm în gura mare.

O nouă carte cu secrete semnată de Dragoș Alexa

Ei bine, azi vă recomand o carte care cu siguranță merită citită. Chiar dacă vine din domenii conexe cu Relațiile Publice, cred că este utilă oricărui om de comunicare aflat în acel punct al vieții în care admite că încă mai are de învățat. V-am mai spus, este sănătos să recunoaștem asta chiar și atunci când pe diploma noastră de studii scrie că suntem ”specialiști”.

Vă invit, deci, să citiți Cartea cu secrete noi, scrisă de Dragoș Alexa. Unii dintre voi știți, Dragoș Alexa a mai scris o carte în 2008, pe numele ei Cartea cu Secrete. Așa cum probabil intuiți, ediția din acest an este o nouă perspectivă asupra branding-ului, marketing-ului și vânzărilor, o scriere îmbunătățită de experiența pe care Dragoș Alexa a dobândit-o în ultimii cinci ani.

Nu veți găsi în carte rețeta spre a deveni Expert în comunicare în 10 pași, însă veți găsi informații foarte utile, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine anumite aspecte ale marketing-ului și vânzărilor.

lansare cartea cu secrete noi

Despre ce e Cartea cu Secrete Noi?

Cartea de 280 de pagini este împărțită în câteva capitole:

1. Salata sănătoasă de secrete marketing și branding

2. Câteva condimente secrete de vânzare

3. Înțelege corect produsul, nevoile companiei tale și clienții pe care îi servești

4. Client pow(d)er

5. Să înțelegem agențiile și consultanții

6. Ministerul de marketing

7. Sfaturi bune de desert

8. Proiecte din vis („give – away gift” în culori)

Cartea cu Secrete Noi este așadar despre marketing, branding, vânzări și nu numai.

Unde găsești cartea cu secrete noi?

Lansarea cărții cu secrete noi are loc în 29 aprilie, de la ora 19:00, În Librăria Cărturești (de la Iulius Mall) din Cluj Napoca. Locuitorii Clujului o pot cumpăra de acolo. Noi, ceilalți, o găsim de cumpărat online, de pe site-ul lui Dragoș Alexa: www.dragosalexa.ro, la prețul de 40 lei.

Ținând cont că prima Carte cu secrete mi-a plăcut foarte mult și m-a ajutat să înțeleg câteva lucruri esențiale despre marketing, eu, una am de gând să citesc cartea cu secrete noi de îndată ce apare. Vă invit să faceți la fel, sunt sigură că aduce informație relevantă pentru fiecare om pasionat de domeniu.

 

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>