5 instrumente pentru Social Media

0

Într-un articol mai vechi, vă prezentam câteva aplicații menite să vă ușureze munca în online. Iar pentru că vorbim despre un domeniu care evoluează constant, azi revenim cu completări și vă vorbim despre alte instrumente care pot îmbunătăți eficiența și, în timp, rezultatele obținute cu ajutorul canalelor de comunicare pe care le  administrați.

Agorapulse

Această aplicație vă permite să gestionați contul de Instagram prin programarea postărilor, monitorizarea hashtag-urilor sau urmărirea locaților. Agorapulse oferă și o mulțime de instrumente care vă ajută să economisiți timp prin crearea de conținut, nu doar pentru Instagram, dar și pentru Facebook sau Twitter.

agorapulse

Tailwind

Tailwind este un instrument foarte util pentru cei care gestionează conturi de Pinterest. Acesta vă ajută să creați pin-uri multi-board, să vă programați calendarul, dar si să monitorizați pin-urile postate și numărul urmăritorilor .

tailwind-example-of-social-media-management-tools

Ripl

Ripl este o aplicație ușor de utilizat, care permite oricui să creeze postări animate într-un format video scurt. Aceasta vă pune la dispoziție o gamă largă de stiluri, fonturi, culori și muzică. În plus, puteți distribui cu ușurință ce ați creat pe Facebook, Twitter și Instagram.

Ripl este în prezent disponibilă doar pentru iPhone, dar se lucrează și la o variantă pentru Android.

A video posted by Ripl (@riplapp) on

Bit.ly
Bit.ly face mai mult decât să scurteze link-uri pentru postările pe platformele de Social Media. Acesta este perfect pentru monitorizarea linkurilor și a traficului. Bit.ly funcționează pe mai multe platforme, cum ar fi Twitter sau Facebook și este gratuit pentru toată lumea.

0327-social-media-tools-03

Switcher Studio

Switcher Studio este o aplicație gratuită de live streaming pentru iPhone. Aceasta vă pune la dispoziție posibilitatea de a transmite live pe mai multe platforme online folosind mai multe camere video. Aplicația recunoaște orice aparat video conectat la wi-fi și vă permite să schimbați camerele cu ușurință în timpul difuzării live.

Așadar, chiar dacă canalele de comunicare online se diversifică constant, există o mare varietate de instrumente dintre care le puteți alege pe cele potrivite pentru nevoile voastre de creștere a productivității în Social Media.

Sursă 1 | Sursă 2 | Sursă 3

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>