5 aplicații utile pentru munca în online

1

social media (1)Cu toții ne dorim să fim mai organizați. Taskurile sunt atât de multe și variate încât uneori  este dificil să urmărim tot ce se întâmplă în online, pe toate rețele de socializare. Din fericire, pentru că mai multă lume s-a confruntat cu aceste probleme, au fost create multe aplicații care ne ușurează munca, ne ajută să ne organizăm și ne cresc productivitatea. Printre acestea se numără și:

Evernote. După cum spune și sloganul lor, „remember everything”, aplicația te ajută să îți amintești tot. Asta nu înseamnă că este un simplu carnețel de notițe digital. Dimpotrivă, aplicația este în același timp un TO DO list manager, reminder, cloud, aplicație pentru read later și chiar și editor de poze.

Tweetbot este ceva mai restrictivă, în sensul că este disponibilă doar pentru iPhone, iPod Touch, iPad și Mac. Desigur, aplicația vă permite să administrați mai multe conturi și să le interschimbați de pe aceeași pagină. Un alt avantaj este postarea în background. Adică atunci când încărcați imagini sau videouri, proces care poate să dureze, puteți folosi aplicația fără să așteptați să se finalizeze postarea. De asemenea, aplicația vă permite să aveți drafturi, să vizionați doar pozele (media timeline), să personificați notificările sau să creați liste cu postările.

Hootsuite este o aplicație care nu doar că vă permite să administrați mai multe conturi, ci mai multe conturi din mai multe rețele sociale. Cu ajutorul ei puteți să programați postări, să monitorizați acțiunile de pe diferite pagini , să răspundeți la mesaje, să atașați poze și să trimiteți linkuri. Cea mai recent adăugată rețea este Instagram, care cu ajutorul acestei aplicații este disponibilă și pe Desktop.

Buffer are foarte multe lucruri în comun cu Hootsuite. La nivel de funcționalitate nu sunt diferențe foarte mari, însă detaliile vă pot ajuta să alegeți unealta potrivită. Unul dintre aceste detalii este extensia pentru Chrome, care ajută la simplificarea procesului de planificare. Extensia permite programarea de postări de pe orice pagină web. Adică totul se face cu click dreapta și Buffer post.

Pocket este aplicația care te ajută să păstrezi ordine în linkuri. Adică, cu ajutorul ei, poți să salvezi linkuile pe care nu apuci să le citești sau pe care vrei să le folosești mai târziu. Acestea pot fi împărțite pe categorii, folosind etichete sau pot fi sortate în funcție de tipul lor ( imagini, video, text).

Toate aceste aplicați și multe altele nu fac munca pentru noi, însă cu siguranță ne ușurează procesul și ne ajută să economisim timp. Voi ce alte aplicații folosiți?

sursă 1| sursă 2|sursă 3|sursă 4|

Fotografiile 1 şi 2 cu licenţă specială, obţinută în urma unui parteneriat cu Shutterstock.

 

  1. Emmanuela Marcu

    In Romania Sodexo este compania care aduce solutii de incentivare a personalului angajat, dintre care se poate alege unul din programele create special pentru motivarea salariatilor. Tot un fel de aplicatii utile salariatilor ar fi si aceste programe de motivare.

    Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>