Postările pe Instagram disponibile pe desktop, cu Hootsuite

0

Instagram_si_Hootsuite

Instagram nu oferea până acum posibilitatea postării de pe Desktop. Așa că dacă aveați pozele salvate doar în calculator, procesul postării pe această rețea socială era destul de complicat. Hoosuite vine însă cu o veste bună: are un nou tool care permite programarea postărilor de pe calculator sau laptop pentru Instagram.

Hootsuite este o platformă de social media management care permite programarea și ținerea evidenței postărilor pentru rețelele de socializare. Are în prezent peste 10 milioane de utilizatori și este una dintre cele mai folosite platforme de acest gen.

Dacă până nu de mult aceasta oferea posibilitatea programării, adăugării și urmăririi mai multor conturi de Facebook, Twitter, Google +, WordPress sau LinkedIn, începând de săptămâna trecută, aceasta a adăugat în lista rețelelor de socializare și Instagram.

Noutatea nu este doar că vă va fi mult mai ușor să administrați mai multe conturi de Instagram, ci și faptul că veți putea adăuga poze direct de pe laptop sau PC. Hoosuite lucrează la depășirea limitelor impuse de această rețea și permite persoanelor care se ocupă de mai multe conturi să interacționeze mult mai rapid cu utilizatorii.

Un alt plus pe care noua funcție îl anunță este faptul că puteți monitoriza mult mai ușor o campanie online. Adică nu mai este necesară permanenta schimbare între calculator și telefon pentru a urmări rezultatele. Practic puteți răspunde comentariilor de pe Facebook, programa postări pe Instagram și urmări activitatea creată de un hashtag de pe Twitter dintr-o singură fereastră.

Totuși, pentru că Instagram încă interzice postarea de către terți, această unealtă funcționează după principiile Latergram. Astfel, utilizatorii vor primi notificări atunci când se apropie ora postării.

Iată cum funcționează: Un utilizator poate programa postări care urmează să fie publicate imediat în viitor, încărcând o fotografie cu textul aferent. Când sosește ora programată, aplicația Hootsuite va trimite o notificare pe telefonul utilizatorului. Dacă utilizatorii dau click pe notificare, se deschide o fereastră cu fotografia și textul care printr-un click pe post, vor fi postate.

Am testat și noi aplicația și am descoperit și părți bune și părți mai puțin bune.

Ce ne place?

Că se pot încărca imagini de calitate direct pe desktop, fără să mai fie necesar transferul acestora pe telefon.

Că se pot pregăti postările din timp, pentru mai multe conturi, ceea ce ne scutește de login/logout din aplicația de Instagram de pe mobil.

Că poți să modifici postările și înainte să primești notificarea și după, atunci când trebuie să dai post.

Ce nu ne place?

Cu toate că a funcționat două din trei încercări, nu este în regulă să nu te poți baza pe o aplicație 100%, mai ales atunci când te ocupi și de alte conturi în afară de cel personal.

Că sunt mulți pași de făcut pentru o postare. Adică trebuie să te loghezi pe hoosuite, apoi să scrii postarea, să încarci imaginea, să alegi data, după care, atunci când primești notificarea să dai click, să cropuiești și abia apoi să dai post.

Nu merge fără internet. Dacă te afli într-o zonă fără semnal sau dacă rămâi fără baterie înainte să vezi notificarea, postarea nu se face.

În final, dacă se repară bug-urile și se simplifică procesul, noul instrument al Hoousuite este un foarte util. Așteptăm și părerile voastre de îndată ce îl încercați.

susă 1| sursă 2|

Fotografiile 1 şi 2 cu licenţă specială, obţinută în urma unui parteneriat cu Shutterstock.

Tags: , , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>