Fapte bune împreună

0

PRbeta Porsche Timisoara campanie CraciunPRbeta, Porsche Timișoara și Persoana 1 vă invită să vă implicați în campania de Crăciun ”Fapte bune împreună”. Campania constă în colectarea de obiecte ( haine, jucării, rechizite, cărți ) cu scopul de a le dona, în perioada 19-22 decembrie, caselor de copii din Timișoara, Arad, Reșița și Lugoj.

Timișoara este cunoscută la nivel național pentru comunitățile puternice pe care le are: suporterii echipelor locale, ONG-urile studențești, comunitatea bloggerilor (care este cea mai unită și mai cunoscută la nivel național). Dorim ca, începând din acest an, să mai subliniem existența unei comunități puternice și cu influență din oraș: cea a companiilor mai mari sau mai mici. A munci împreună pentru o cauză nobilă ne ajută pe toți și ne apropie.

În acest scop, în perioada 5 decembrie – 16 decembrie invităm companiile, studenții și persoanele fizice care doresc să se implice în campania ”Fapte bune împreună” să doneze lucrurile de care se pot lipi și pe care le consideră utile pentru copiii din casele de copii. Menționăm că nu este vorba doar despre copii preșcolari, ci de minori cu vârste între 2 și 18 ani. Așadar, dacă doriți să faceți ordine în dulapuri, acesta este momentul potrivit! Dacă doriți să donați bani pentru caourile copiilor, o puteți face, în contul Persoana 1,RO11INGB0000999902684121 deschis în numele ASOCIAȚIA PERSOANA 1. Toți banii strânși vor fi folosiți pentru a cumpăra alimente și rechizite pentru copii.

Anul trecut ne-am bucurat de implicarea Porsche Timișoara, care a devenit partener principal al acestei ediții. Pentru această ediție și-au anunțat deja contribuția o serie de companii locale sau cu puncte de lucru în Timișoara și ne așteptăm la un interes ridicat din partea cât mai multor persoane.

Evenimentul se bucură de vizibilitate la nivel național, prin contribuția comunității de bloggeri timișoreni și a publicațiilor online din Timișoara. Anul trecut s-au scris peste 150 de articole despre campanie și am avut contributori inclusiv din alte județe, cum ar fi Sibiu, Alba sau Hunedoara. În plus, orice companie care alege să se implice va primi un mic cadou din partea Tourmaline Boutique și va avea posibilitatea de a achiziționa produsele pe care le comercializează cu un discount de 10%, până la sfârșitul anului.

Obiectele le puteți colecta la sediul firmei dumneavoastră, urmând să le ridicăm noi în perioada 15-17 decembrie. Le vom împacheta sub formă de cadouri și le vom duce, cu mașinile oferite de Porsche Timișoara, la casele de copii. Evenimentul propriu-zis va avea loc în perioada 19-22 decembrie, când 3 Crăciunițe și un Moș Crăciun vor colinda casele de copii din zona de vest a țării și vor aduce bucurie în sufletele copiilor.

Persona de contact a acestei campanii este Cristina Putan. O puteți contacta la numărul de telefon 0742.115.489 sau pe e-mail, la cristina@prbeta.ro.

Tags: , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>