Concert extraordinar Nicu Alifantis & MOZAIC Band la Timişoara

4

Cereri scrise, aprobări, întâlniri peste întâlniri, zeci de telefoane şi situaţii cu totul noi, prin care nu mai trecusem înainte. Chiar şi aşa, nu ne-am descurajat în nicio clipă. Din contră, fiecare am tras tot mai tare şi bănuim că ne-am molipsit unii pe alţii cu entuziasm. Cert e că toţi ne doream acelaşi lucru, să ajungem în acest moment, în care putem anunţa că: pe 23 februarie, de la ora 20, la Filarmonica “Banatul” din Timişoara va avea loc un concert extraordinar Nicu Alifantis & MOZAIC Band!

cover-photo

Nu ne-am imaginat un alt mod mai frumos de a întâmpina Dragobetele în acest an, decât ascultând live cele 14 cântece dedicate dragostei şi prieteniei de pe albumul MOZAIC, cel mai nou proiect muzical al lui Nicu Alifantis. Albumul se poziţionează în topul preferinţelor iubitorilor de folk, jazz şi blues, fiind un mix excelent al acestor genuri muzicale. “O poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui mozaic. Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o aşteptare deosebit de tandră”, spune Nicu Alifantis despre MOZAIC.

Pentru prima dată în Timişoara, alături de artist vor urca pe scenă şi membrii orchestrei MOZAIC Band, dintre care îi amintim pe: Lyuben Gordievski (keyboards, baian, acordeon), Mihai Neniţă (vioară), Marius Pop (chitară, leepsteel), Cristian Soleanu (saxofon şi clarinet), Adrian Cojocaru (trombon), Adrian Flautistu (contrabas), Marcel Moldovan (tobe). Timişoara este primul oraş din cele mai bine de 30 de oraşe prezente în turneul naţional susţinut în 2014 de Nicu Alifantis pentru promovarea albumului MOZAIC. Totodată, este singurul oraş, cu excepţia Bucureştiului, în care artistul urcă pe scenă în compania band-ului construit special pentru acest album.

Preţul biletelor variază între 15 – 35 lei şi pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro, din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, la casieria Teatrului Naţional Timişoara şi din librăriile Cărtureşti. Concertul este sold out.

Concurs pe Instagram: MOZAIC CULTURAL

V-am pregătit şi un concurs pe Instagram. Tot ce aveţi de făcut este să surprindeţi cât mai bine conceptul de MOZAIC CULTURAL într-o imagine şi s-o postaţi pe Instagram alături de hashtag-ul #mozaic. Un exemplu de mozaic cultural este chiar oraşul Timişoara, datorită caracterului său multicultural – asta aşa, ca un hint, fiindcă n-am vrea să vă opriţi aici. Abia aşteptăm să vedem mozaicuri culturale prin ochii voştri şi în imaginile de pe Instagram.

Concursul are loc între 3 şi 18 februarie. În 19 februarie vom anunţa câştigătorii aici, pe blog. Fotografiile vor fi minuţios alese de un juriu format din Flavius Neamciuc şi Nicu Alifantis. Avem de oferit 3 premii frumoase: un CD+carte MOZAIC pentru locul III, o invitaţie single la concertul din 23 februarie pentru locul II şi o invitaţie dublă la concert pentru locul I.

Acestea fiind spuse, vă urăm multă baftă la surprins mozaicuri culturale şi vă aşteptăm cu mare drag la concert!

Eventimentul este organizat de Asociaţia PRbeta, cu sprijinul Primăriei Municipiului TimişoaraParteneri: PRbeta Agency, Timişoreana, Asociaţia Capitală Culturală Europeană 2021 şi Filarmonica“Banatul”. Parteneri media: Cărtureşti şi 24-FUN.

Tags: , , , , ,

  1. Alina

    foarte tare,,,mutumesc, habar nu aveam ca va fi concert …tocmai atunci voi fi si eu in Timisoara la parintii sotului!

    Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>