Clickshop.ro – mall-ul online de la Romtelecom

0

În aprilie, Romtelecom a deschis www.clickshop.ro – mall-ul online care are disponibilă o gamă largă de produse, de la electronice şi produse IT, la echipamente pentru casă şi grădină sau articole sportive şi de lifestyle, aparţinând unor branduri internaţionale de marcă, cu mai multe produse decât cele deja cunoscute pe piaţa românească.

Fie că eşti blogger sau comunicator, ori pur şi simplu observator online,  la Clickshop sigur găseşti ceva şi pentru tine: camere foto  şi video, sisteme audio, proiectoare, sisteme şi componente PC – multe dintre ele de ultimă generaţie. Cauţi ceva pentru acasă? Tot la Clickshop găseşti o gamă largă, completată în permanenţă – de la cuptoare cu microunde şi aspiratoare, până la vase pentru gătit şi electrocasnice mici. Pentru timpul tău liber, avem unelte pentru casă şi grădină, dar şi articole sportive şi idei de cadouri.

Într-un cuvânt, avem cam de toate, şi în curând vom avea şi mai multe J, aşa că merită să vizitaţi www.clickshop.ro de fiecare dată când vă doriţi ceva nou şi vreţi să fiţi siguri că întreg procesul de cumpărare, de la primul click până la primirea comenzii, este complet sigur.

Complet sigur? Cu siguranţă!

Poţi fi sigur deoarece Clickshop este o platformă online administrată de Romtelecom şi dezvoltată de Deutsche Telekom, pe modelul magazinului online similar aparţinând operatorului german. Platforma răspunde tuturor standardelor de securitate şi reprezintă o soluţie online dovedită, cu o experienţă de 6 ani în zona de comerţ online. În mall, produsele de ultimă generaţie au preţuri de penultimă generaţie. Toate produsele sunt livrate direct din Germania, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Experienţă 100% online

Pe www.clickshop.ro, toate produsele au manuale de utilizare şi în format electronic, care pot fi descărcate direct de pe site. De asemenea, pe site vor exista secţiuni dedicate pentru consultanţă la achiziţionarea unui produs, precum şi un glosar de termeni tehnici care să vă ajute să alegeţi mai uşor produsele pe care vi le doriţi. Puteţi primi toate informaţiile de care aveţi nevoie despre Clickshop şi sunând la 021.9262 (număr cu tarif normal în reţeaua Romtelecom), disponibil de luni până sâmbătă, în intervalul orar 08:00-22:00 şi duminica, între 10:00-15:00.

 

Spor la cumpărături!

Tags: ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>