„The 7 Million Dollar Stradivarius Violin” aduce magia muzicii la Timișoara

0

Sărbătorile de iarnă au avut mereu un farmec aparte. Chiar dacă motivele pentru care le așteptăm cu nerăbdare tind să se schimbe odată cu înaintarea în vârstă, un singur lucru rămâne neschimbat: magia Crăciunului.

Uneori o regăsim în primii fulgi de nea, în mirosul de brad, în prezența celor pe care-i iubim, ori în veselia generală care domină această perioadă a anului. Anul acesta magia e completată de un spectacol pe care-l așteptăm cu nerăbdare: Edvin Marton, „The 7 Million Dollar Stradivarius Violin”.

edvin-marton-la-timisoara-afis

Artistul revine la Timișoara pe 21 decembrie, însoțit de trei membri ai orchestrei sale, pentru a susține un recital de excepție.

De la clasic la rock, veți fi surprinși de combinațiile inedite de stiluri muzicale. Iar asta pentru că Edvin Marton consideră vioara un instrument modern, ale cărui acorduri ar trebuie să fie auzite alături de clape și chitări electrice. Așadar, fiți pregătiți pentru un spectacol diferit, care vă va surprinde în fiecare secundă din cele 90 de minute.

 

Despre Artist

Edvin Marton a început să studieze vioara de la vârsta de 5 ani, iar la 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă scoală de muzică din Rusia. Tot acolo a susţinut și primul său concert la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova.

Acum 10 ani, artistul a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur. În 2008, acesta a câştigat premiul cel mare Eurovision, un premiu MTV şi un trofeu Emmy pentru „Cea mai bună compoziţie muzicală a anului”.
Evenimentul este organizat de ARCA EVENTS, iar biletele pot fi achiziționate de aici: https://goo.gl/7ytB8V

Mai multe informații puteți găsi pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1289503951100331/

Tags: , , , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>