Și noi greșim uneori

1

Uneori, deși peste un text trec mai multe perechi de ochi, tot se strecoară câte o greșeală. Noi, echipa PRbeta, am învățat azi o lecție prețioasă dintr-o greșeală făcută de noi și vrem să vă scriem despre ea.

În comunicatul de presă pe care l-am trimis către București și Iași, cu privire la Workshop-urile PRbeta, s-a strecurat cumva o greșeală. În al treilea paragraf al comunicatului de presă, prima frază începe cu ”Specialiștii care susține”, în loc de ”Specialiștii care susțin”. Este o greșeală pe care am sesizat-o târziu, după ce am trimis comunicatul de presă.

Ne cerem scuze pentru că am greșit, că nu am fost suficient de atenți și că am furnizat un comunicat de presă cu greșeli. Știm că nu este pe placul nimănui așa ceva și sperăm să fiți înțelegători. Vă mulțumim pentru sesizări și ne pare rău pentru neplăcerile pe care le-am creat. Pe viitor vom fi mai atenți la ceea ce vă trimitem și promitem să citim fiecare text de suficiente ori înainte de a apăsa butonul de ”Send mail”.

 

  1. Anda

    Daca mi se permite, semnalez o greseluta si in acest text. Corect este “VA cerem scuze”, in loc de “NE cerem scuze”. Altfel, foarte frumos gestul vostru de “mea cupla”, un real exemplu.Keep up the good work!:)

    Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>