Reclame frumoase ale Crăciunului din 2016

0

Frumoasa poveste a Crăciunului e aceeași, dar, totuși, brandurile au un mod unic de a o spune în fiecare an. Da, și în creațiile din 2016 avem animale, personaje  animate și copii, însă fiecare dintre acest reclame este unică, apelează la emoții și transmite sentimente puternice. Am adunat câteva dintre ele mai jos:

Dacă un brand dorește o reclamă care să emoționeze până la lacrimi, folosește căței. În reclama de la John Lewis mai multe animale decoperă bucuria trambulinei, iar Boxerul Buster pare să o adore, cu atât mai mult cu cât ea trebuie să fie un cadou pentru copilul familiei.

Nici animațiile nu sunt mai puțin emoționante. Așa că Aldi ne spune o povestea frumoasă, cea a lui Kevin, morcovul care pornește într-o aventură și ajunge în sania lui Moș Crăciun.

Și pentru că de Crăciun nu-i bucurie mai mare decât reuniunea celor dragi, Allegro ne arată sacrifciile făcute de un bunic polonez pentru a învăța engleză. Motivele sunt înduioșătoare.

Bineînțeles că Moș Crăciun nu putea lipsi din peisajul sărbătorilor de iarnă. De data aceasta îl vedem prin prisma celor de la Marks & Spencer care au făcut zoom in pe gospodăria lui. Acolo o descoperim pe doamna Crăciun care, pe ascuns, livrează și ea un cadou, cu ajutorul unui elicopter, da, ați citit bine. Toate pentru a ajuta un copil să fie iertat de sora lui.

Mercedes Benz ne spune că nu există zăpadă suficient de mare care să poată sta în calea unei prime întâlniri, desigur, dacă conduci o mașină a brandului. Povestea celor doi tineri îndrăgostiți e simplă, drăguță și ne arată că nu trebuie să ne pierdem speranța.

Dacă ați văzut și alte reclame tematice care v-au atras atenție, nu ezitați să le împărtășiți!

Tags: , , ,

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>