Câștigă o invitație la “Brunch in the sky”!

3

Sâmbătă, 27 septembrie 2014, Cramele Recaș sărbătoresc venirea toamnei într-un mod inedit: printr-o “masă la înălțime”, dedicată unui număr de 20 de timișeni, care vor putea savura un pahar de vin de Recaș la 40 de metri altitudine. “Brunch in the sky” este numele evenimentului și reprezintă un concept în premieră pentru această parte a țării. 

Începând de luni, 22 septembrie, și până vineri, 26 septembrie, Cramele Recaș își caută invitații printr-un concurs realizat în parteneriat cu PRbeta Agency. În cele cinci zile de concurs, cei care vor să participe la “Brunch in the sky” sunt invitați să răspundă cât mai creativ unor întrebări adresate pe pagina noastră de Facebook. La finalul fiecărei zile de concurs vor fi anunțați câte 5 câștigători, prin tragere la sorți.

Afis Brunch in the Sky

Cu o tradiție de zeci de ani în viticultură, Cramele Recaș, cea mai importantă vinărie din zona de vest a României, dorește să sărbătorească venirea toamnei cu un “brunch” dedicat locuitorilor din județul Timiș, primii beneficiari ai vinurilor produse la viile Recaș. “Suntem foarte emoționați și bucuroși că putem să organizăm un eveniment care să se adreseze timișenilor, cei care ne sunt alături de foarte mulți ani. Am adus lângă noi oameni cu foarte multă experiență în organizarea de evenimente speciale și suntem siguri că va fi un eveniment despre care se va vorbi pentru multă vreme de acum inainte”, spune Ciprian Roșca, Director Comercial Cramele Recaș.

Conceptul “Dinner in the sky” este adus pentru prima dată în zona de vest a României și presupune o doză de senzații extreme la înălțime. Cei 20 de câștigători ai concursului desfășurat în această săptămână vor fi primiți sâmbătă, 27 septembrie, la viile Recaș, unde vor fi ridicați cu o macara la 40 de metri înălțime, prinși în hamuri și serviți de personalul Cramelor Recaș, în cadrul evenimentului numit “Brunch in the Sky”.

Câștigătorii fiecărei zile de concurs vor fi anunțați atât pe Facebook, cât și aici, pe blog. Regulamentul concursului poate fi accesat aici. Tragerea la sorți se va face cu ajutorul random.org.

Vă dorim baftă și multă creativitate!

UPDATE:

1. Câștigătorii la Întrebarea Zilei din 22 septembrie sunt: Ian Kapusy, Sabina Stoiciu, Nadina Lupu. Am premiat răspunsul creativ oferit de Ananda Stefan cu o invitație la ”Brunch in the Sky” și o sticlă de vin. Detalii găsiți pe FacebookFelicitări tuturor! 

*Unul dintre câștigători, Balogh Diana, ne-a anunțat că nu poate ajunge la “Brunch in the Sky”. Conform regulamentului, invitația se transmite următorului concurent din listă: Alec Voin. Felicitări!

2. Câștigătorii la Întrebarea Zilei din 23 septembrie sunt: Andreea Mad, Alina Elena, Trajan Apostol. Am premiat răspunsul creativ oferit de Andrei Firoiu cu o invitație la ”Brunch in the Sky” și o sticlă de vin. Detalii găsiți pe Facebook. Felicitări tuturor! 

*Unul dintre câștigători, Flavia Mezei, ne-a anunțat că nu poate ajunge la “Brunch in the Sky”. Conform regulamentului, invitația se transmite următorului concurent din listă: Jurj G. Cătălin. Felicitări!

3. Câștigătorii la Întrebarea Zilei din 24 septembrie sunt: Gabriel Hafia Ababei, Proexib Instal, Ingrid Zudor. Am premiat răspunsul creativ oferit de George Blaj cu o invitație la ”Brunch in the Sky” și o sticlă de vin. Detalii găsiți pe Facebook. Felicitări tuturor! 

*Unul dintre câștigători, Mihai Moldoveanu, ne-a anunțat că nu poate ajunge la “Brunch in the Sky”. Conform regulamentului, invitația se transmite următorului concurent din listă: Raul Runcan. Felicitări!

4. Câștigătorii la Întrebarea Zilei din 25 septembrie sunt: Florian Radu Bene, Emese Badina, Baciu Ana-Maria, Ebel Diana. Am premiat răspunsul creativ oferit de Madalina Doinea cu o invitație la ”Brunch in the Sky” și o sticlă de vin. Detalii găsiți pe Facebook. Felicitări tuturor!

Tags: , , ,

  1. Radu Lilian

    De ce sunt viile de la Recaș un simbol al Banatului?‪
    Viile au ramas tot timpul si au devenit o parte integrala a culturii locale si un simbol renumit al Banatului, care azi este exportat in mai bine de 25 de tari din toata lumea. Din aceste vii se fabrică cele mai fine băuturi, care ne încantă toate simţirile şi gusturile orişicui le doreşte ptr. sufleţelul lui şi ale altora.

    Reply

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>