Încep înscrierile la Conferința PRbeta 2013

0

3, 2, 1 … și astăzi au început înscrierile pentru a treia ediție a Conferinței  regionale de comunicare, PRbeta!

Conferința PRbeta este singura conferință regională de comunicare online din țară și se adresează  în special companiilor care se promovează online sau care doresc să înțeleagă mai bine beneficiile promovării 2.0, profesioniștilor care lucrează în domeniu și agențiilor de PR. De asemenea, am luat în vedere agențiile de comunicare și freelancerii din domeniu, care doresc să fie la curent cu noutățile de pe piața românească.

La conferințele PRbeta vorbesc specialiști în comunicare, cu cele mai bune rezultate în promovarea online, reprezentanți ai agențiilor de PR și ai companiilor, oameni cu o vastă experiență în domeniul comunicării. Dacă vreți să aflați noutăți din domeniu, să discutați strategii de comunicare, să vedeți cele mai interesante studii de caz, trebuie să ajungeți la PRbeta.
Avem și o surpriză pentru voi! Pentru că mulți ne-ați cerut, a treia ediție a conferinței PRbeta aduce workshop-uri cu specialiști în comunicare și SEO. Până acum am organizat workshop-uri de comunicare doar pentru studenți. La cererea reprezentanților din companii și a mai multor freelanceri, am dedicat workshop-urilor o zi întreagă. Așadar, din acest an, PRbeta va avea o zi dedicată conferinței și o zi de workshop-uri pentru companii și freelanceri. Mai multe detalii despre workshop-uri și speakeri găsiți pe paginile dedicate.

Temele abordate la conferința PRbeta:

• Strategii de comunicare online;
• Relația departamentului de comunicare cu celelalte departamente ale companiei;
• Organizarea eficientă a activităților de comunicare;
• Integrarea corectă a componentei Social Media în comunicare;
• Comunicarea evenimentelor culturale;
• Studii de caz relevante, din 2012 și 2013.

Pentru a participa, accesați pagina de înscrieri. Până în 15 aprilie, avem pentru voi Early Bird, discount de 20% la prețul biletului pentru conferință. De asemenea, deoarece susținem educația alternativă în rândul tinerilor, studenții primesc şi în acest an un discount de 50% la biletul pentru conferință.

ADAUGĂ COMENTARIUL TĂU

  • (will not be published)

XHTML: Poţi folosi următoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>